Ράσταβατς: «Κάναμε ένα από τα χειρότερα πρώτα ημίχρονα υπό τη δική μου καθοδήγηση»

Μίλαν Ράσταβατς

i

©intime

Ράσταβατς: «Κάναμε ένα από τα χειρότερα πρώτα ημίχρονα υπό τη δική μου καθοδήγηση»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 21:57 - 20.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:59 - 20.04.2024

Ο Μίλαν Ράσταβατς σχολίασε με καυστικό τρόπο την κακή εικόνα που παρουσίασε ο Αστέρας Τρίπολης στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Ο Παναιτωλικός «απέδρασε» από την Τρίπολη και μέτρησε το δεύτερο συνεχόμενο διπλό στα playouts της Stoiximan Super League.

Στο ματς της 5ης αγωνιστικής των playouts, ο Αστέρας αποδείχτηκε κατώτερος των περιστάσεων και γνώρισε την ήττα (0-2) από την ομάδα του Αγρινίου.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο Μίλαν Ράσταβατς έκανε λόγο για «ένα από τα χειρότερα ημίχρονα της ομάδας υπό τις οδηγίες του».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν έμεινε ικανοποιημένος:

«Σίγουρα, δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και από την προσπάθεια. Θεωρώ, πως κάναμε ένα από τα χειρότερα πρώτα ημίχρονα υπό την δικιά μου καθοδήγηση, οπότε ουσιαστικά πετάξαμε ένα ολόκληρο 45λεπτο. Στο δεύτερο ημίχρονο, κάναμε μια προσπάθεια, μπήκαμε μέσα στο παιχνίδι, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε το κάτι παραπάνω».

Για το αν η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου οφειλόταν στην διαφορά κινήτρου που είχαν οι δύο ομάδες:

«Σίγουρα, είναι και αυτό ένα κομμάτι. Αλλά, από κει και πέρα, είναι ένα από τα πολλά κομμάτια τα οποία υπάρχουν σε έναν αγώνα. Δεν πρέπει να στεκόμαστε συνέχεια σε αυτό. Είμαστε όλοι επαγγελματίες, πρέπει να δίνουμε πάντα τον καλύτερο μας εαυτό και δυστυχώς δεν το κάναμε εμείς σήμερα».