Η Ρεάλ δίνει σημαντικό ρόλο στον Ντίαθ και του ανανεώνει το συμβόλαιο μέχρι το 2027

Μπραχίμ Ντίαθ

i

©PrtScr youtube

Η Ρεάλ δίνει σημαντικό ρόλο στον Ντίαθ και του ανανεώνει το συμβόλαιο μέχρι το 2027

Κώστας Τσιακλής 17:14 - 06.06.2023 / Ανανεώθηκε: 17:16 - 06.06.2023

Ο Μπραχίμ Ντίαθ επιστρέφει στη Ρεάλ Μαδρίτης μετά το δανεισμό του στη Μίλαν και οι «μερένγκες» θα του δώσουν ένα σημαντικό ρόλο τη νέα σεζόν. Επιπλέον ο ισπανικός σύλλογος θα του ανανεώσει το συμβόλαιο του μέχρι το 2027.

Όπως όλα δείχνουν ο Μπραχίμ Ντίαθ θα επιστρέψει για να μείνει στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ισπανού εξτρέμ μέχρι το 2027.

Οι «μερένγκες» ανακοίνωσαν πρόσφατα τις αποχωρήσεις τον Καρίμ Μπενζεμά, Μάρκο Ασένσιο, Εντέν Αζάρ και Μαριάνο Ντίαζ και πλέον ψάχνουν ενίσχυση στην επίθεση προκειμένου να διατηρήσουν μια πολύ δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα. Όπως είναι τα υπάρχων δεδομένα στην επιθετική γραμμή της Ρεάλ έχουν μείνει μόνο οι Βινίσιους Τζούνιορ, Ροντρίγκο και ο νεαρός Άλβαρο Ροντρίγκες.

Το συγκινητικό «αντίο» του Μπενζεμά μετά από 14 χρόνια στην Ρεάλ: «Είναι μια θλιβερή ημέρα» (vids)
LA LIGA

13:48 - 06.06.2023

Το συγκινητικό «αντίο» του Μπενζεμά μετά από 14 χρόνια στην Ρεάλ: «Είναι μια θλιβερή ημέρα» (vids)

Ο Καρίμ Μπενζεμά, εμφανώς συγκινημένος, αποχαιρέτησε τους πάντες στην Ρεάλ Μαδρίτης, ευχαριστώντας ιδιαίτερα τον Φλορεντίνο Πέρεθ αλλά και όλους όσους συνεργάστηκε.

Ένας από τους παίκτες που θα έρθουν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» είναι ο Μπραχίμ Ντίαθ, του οποίου εκπνέει ο δανεισμός του στη Μίλαν. Όπως αναφέρει ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Ισπανός ακραίος επιθετικός θα παρουσιαστεί ως μια νέα μεταγραφή και η Ρεάλ σκοπέυει να του δώσει έναν σημαντικό ρόλο τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μάλιστα οι Μαδριλένοι βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Μπραχίμ Ντίαθ μέχρι το 2027.

Το τελευταίο διάστημα υπήρχε το ερωτηματικό κατά πόσο ο Ντίαθ θα έμενε στη Ρεάλ Μαδρίτης ή αν θα αποχωρούσε ξανά είτε ως δανεικός, είτε με κανονική μεταγραφή. Ο 23χρονος βρισκόταν στη Μίλαν από το Σεπτέμβριο του 2020 (με διάφορους δανεισμούς) και κατέγραψε συνολικά 124 συμμετοχές, με απολογισμό 18 γκολ και 15 ασίστ.

Τη φετινή σεζόν ο Ντίαθ είχε 45 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις (με επτά γκολ και επτά ασίστ) και αυτοί οι αριθμοί φαίνεται να ικανοποίησαν ιδιαίτερα τον Κάρλο Αντσελότι και το επιτελείο του. Στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ισπανός εντάχθηκε τον Ιανουάριο του 2019 από τη Μάντσεστερ Σίτι και πραγματοποίησε μόλις 21 συμμετοχές (δύο γκολ, τρεις ασίστ).

Το ντεμπούτο του με τον ισπανικό σύλλογο είχε γίνει στις 09 Ιανουαρίου του 2019 στη νίκη με 3-0 επί της Λεγκάνες στο θεσμό του Copa Del Rey. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντίαθ ούτε στην παρουσία του στη Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του. Αυτό που μένει να δούμε είναι αν ο ποδοσφαιριστής έχει ωριμάσει ποδοσφαιρικά προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στη Ρεάλ Μαδρίτης τη νέα σεζόν.