«Ενδιαφέρεται για Διούδη η Ρέιντζερς»

Σωκράτης Διούδης

i

©intime

«Ενδιαφέρεται για Διούδη η Ρέιντζερς»

Sportal newsroom 13:46 - 07.04.2023

Ενδιαφέρον για τον Σωκράτη Διούδη έχει δείξει η Ρέιντζερς σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό.

Τον Σωκράτη Διούδη «εξετάζει» η Ρέιντζερς σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το «Footballinsider247» οι καλές εμφανίσεις του Έλληνα τερματοφύλακα με τη Ζαγκλέμπιε Λούμπιν έχουν εντυπωσιάσει τη σκωτσέζικη ομάδα, που ενδιαφέρεται για την απόκτησή του. 

Το συμβόλαιο του 30χρονου με την πολωνική ομάδα λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και κάπως έτσι δεν θα χρειαστεί να δώσει χρήματα για να τον κάνει δικό της. Ο πρώην γκολκίπερ του Παναθηναϊκού αποχώρησε ως ελεύθερος από το «τριφύλλι» τον Ιανουάριο και ήδη έχει έξι συμμετοχές, έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία του δύο φορές. 

Η ομάδα του Μάικλ Μπιλ είναι σε αναζήτηση για την αντικατάσταση του Άλαν ΜακΓκρέγκορ, που θα μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι, ενώ αναμένεται μάλιστα να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Ο δεύτερος τερματοφύλακας των «Τζέρις», Τζον ΜακΛάφλιν φαίνεται ότι δεν έχει πείσει την ομάδα, ενώ ο τρίτος Ρόμπι ΜακΚρόρι δεν έχει καμία συμμετοχή μέσα στη σεζόν.

Ο Διούδης δεν είναι ο μόνος Έλληνας που θέλει η Ρέιντζερς. Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Κουρμπέλης είναι στη λίστα της σκωτσέζικης ομάδας, αλλά κινηθεί γι' αυτόν μόνο αν ο Ράιαν Τζακ δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του, που λήγει το καλοκαίρι. Παράλληλα ο Πάλμα από τον Άρη και ο Χουάνγκ Ινμπόμ φαίνεται ότι έχουν εντυπωσιάσει τους «Τζέρις», οι οποίοι «γλυκοκοιτάζουν» την περίπτωσή τους.