Η επική απάντηση του Ρόδρι στο δίλημμα Μοράτα - Χάαλαντ (vid)

Ρόδρι

i

©printscreen

Η επική απάντηση του Ρόδρι στο δίλημμα Μοράτα - Χάαλαντ (vid)

Κώστας Τσιακλής 11:35 - 16.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:37 - 16.11.2023

Ο Ρόδρι κλήθηκε να απαντήσει στο δίλημμα Μοράτα - Χάαλαντ που δημιούργησε ο Ντιέγκο Σιμεόνε και η απάντηση του ήταν επική.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε «άναψε» φωτιές με τη δήλωση του περί Μοράτα και Χάαλαντ και ο Ρόδρι κλήθηκε να δώσει μια απάντηση σε αυτό το δίλημμα.

Τις προηγούμενες μέρες ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, έκανε μια δήλωση που ήδη έχει συζητηθεί ιδιαίτερα. Συγκεκριμένα ο Αργεντινός τεχνικός είπε πως ο Άλβαρο Μοράτα είναι ισάξιος με τον Έρλινγκ Χάαλαντ και μπορεί να συγκριθεί μαζί του όσο αφορά τα γκολ και τους αριθμούς του!

Την Πέμπτη (16/11) η Ισπανία αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κύπρο στο πλαίσιο του πρώτου ομίλου των προκριματικών του Euro 2024. Οι Ισπανοί παρευρέθηκαν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι και εκεί κλήθηκαν να μιλήσουν τόσο ο αρχηγός της Εθνικής, Άλβαρο Μοράτα, όσο και ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Ρόδρι.

Ο Ισπανός χαφ ήταν και ο καταλληλότερος για να απαντήσει στις δηλώσεις που είχε κάνει ο Σιμεόνε. Ο Ρόδρι λοιπόν ρωτήθηκε για το ποιον θεωρεί καλύτερο, τον Χάαλαντ ή τον Μοράτα. Τότε ο Ρόδρι αστειεύτηκε και απάντησε Μοράτα ωστόσο στη συνέχεια εξήγησε ότι είναι τυχερός που αγωνίζεται και με τους δύο (με τον Μοράτα στην Εθνική Ισπανίας και τον Χάαλαντ στη Μάντσεστερ Σίτι).

Η FIFA θυμήθηκε την ασύλληπτη γκολάρα του 17χρονου Βιεϊρίνια με την Εθνική Πορτογαλίας (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:34 - 16.11.2023

Η FIFA θυμήθηκε την ασύλληπτη γκολάρα του 17χρονου Βιεϊρίνια με την Εθνική Πορτογαλίας (vid)

Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έχει πετύχει πολλά αξέχαστα κι εντυπωσιακά γκολ, ωστόσο ο τρόπος με τον οποίο βρήκε δίχτυα το μακρινό 2003 με τη φανέλα της Εθνικής Πορτογαλίας αποτελεί τον πιο ξεχωριστό.

«Τι εξαιρετική ερώτηση. Προφανώς ο Μοράτα. Ο Αλβάρο παίζει χρόνια στην εθνική ομάδα και είναι από τους κορυφαίους στην ιστορία μας όσο αφορά τα γκολ! Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ τυχερός που παίζω μαζί τους», απάντησε χαρακτηριστικά.