Διπλή ενίσχυση από την Παρί για τη Ρόμα

Λεάντρο Παρέδες

i

©PrtScr

Διπλή ενίσχυση από την Παρί για τη Ρόμα

Κώστας Τσιακλής 22:13 - 14.08.2023

Η Ρόμα προχωράει σε διπλή μεταγραφική ενίσχυση, παίρνοντας μάλιστα δύο παίκτες από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Σε διπλή μεταγραφική ενίσχυση θα προβεί η Ρόμα. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο συμφώνησε με την Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση των Λεάντρο Παρέδες και Ρενάτο Σάντσες.

Η Ρόμα έχει ένα σχετικά φθηνό προφίλ μεταγραφών το φετινό καλοκαίρι και αυτό θα συνεχιστεί και μετά τις προσθήκες των Ρενάτο Σάντσες και Λεάντρο Παρέδες από την Παρί Σεν Ζερμέν. Μέχρι στιγμής οι «τζιαλορόσι» πήραν ως ελεύθερους τους Εβάν Εντιγκά, Χουσέμ Αουάρ και ως δανεικό τον Ράσμους Κρίστενσεν.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Ρόμα θα ανακοινώσει σύντομα τους Παρέδες και Σάντσες. Για τον Αργεντινό μέσο η ομάδα του Μουρίνιο θα πληρώσει στην Παρί Σεν Ζερμέν μόλις τέσσερα εκατομμύρια ευρώ και ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2025 ωστόσο θα υπάρχει και οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο.

Όσο αφορά τον Ρενάτο Σάντσες, ο Πορτογάλος μέσος θα αποκτηθεί αρχικά με τη μορφή δανεισμού με ένα εκατομμύριο ευρώ όμως στη συμφωνία υπάρχει όρος και για μόνιμη μεταγραφή. Αυτή είναι αξίας 15 εκατομμυρίων ευρώ και θα ενεργοποιηθεί αν ο 25χρονος αγωνιστεί στο 60% των αγώνων.

Ο Παρέδες βρίσκεται στην Παρί Σεν Ζερμέν από τον Ιανουάριο του 2019 όταν και αποκτήθηκε με 40 εκατομμύρια ευρώ από τη Ζενίτ. Την περασμένη σεζόν είχε δοθεί δανεικός στη Γιουβέντους, με την οποία είχε ένα γκολ και μια ασίστ σε 35 εμφανίσεις. Με την Παρί ο 29χρονος κατέγραψε 117 συμμετοχές και έχει απολογισμό τρία γκολ και δέκα ασίστ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παρέδες είναι διεθνής με την Αργεντινή και κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο τον περασμένο Δεκέμβριο.

Από την άλλη ο Ρενάτο Σάντσες αποκτήθηκε πέρσι με 15 εκατομμύρια ευρώ από τη Λιλ. Φέτος αγωνίστηκε με τους Παριζιάνους μόνο σε 27 αγώνες και μέτρησε δύο τέρματα. Και αυτός είναι διεθνής με την Πορτογαλία ωστόσο τον τελευταίο καιρό μένει εκτός κλήσεων και γι' αυτό είχε απουσιάσει και από το προηγούμενο Μουντιάλ.