Αφήνει Γιόβιτς και παίρνει δανεικό τον Αζμούν η Ρόμα

Σερντάρ Αζμούν

i

©PrtScr

Αφήνει Γιόβιτς και παίρνει δανεικό τον Αζμούν η Ρόμα

Κώστας Τσιακλής 21:05 - 24.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:15 - 24.08.2023

Η Ρόμα έχει συμφωνήσει με τη Λεβερκούζεν για τον δανεισμό του Σερντάρ Αζμούν.

Η Ρόμα ετοιμάζεται να ολοκληρώσει μια σημαντική μεταγραφή. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο θα αποκτήσει τον Σερντάρ Αζμούν με τη μορφή δανεισμού από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συμφωνία υπάρχει και προαιρετική ρήτρα αγοράς.

Η Ρόμα διανύει ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον μεταγραφικό παράθυρο αφού προχώρησε σε αρκετές πωλήσεις αλλά και σε προσθήκες χαμηλού κόστους που δεν υπερβαίνουν τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ. Η ακριβότερη μεταγραφή των «τζιαλορόσι» είναι ο Λεάντρο Παρέδες που αποκτήθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν με τέσσερα εκατομμύρια ευρώ. Από εκεί και πέρα πρόσθεσε στο δυναμικό της ως ελεύθερους τους Εβάν Εντιγκά, Χουσέμ Αουάρ και Ράσμους Κρίστενσεν ενώ ως δανεικός εντάχθηκε και ο Ρενάτο Σάντσες

Ως δανεικός θα αποκτηθεί και ο Σερντάρ Αζμούν από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν. Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη της συμφωνίας με τον Ιρανό άσο έπαιξε το τηλεφώνημα που είχε με τον προπονητής της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο αφού τον παίκτη ήθελε και η Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα. Στο ντιλ με τη Λεβερκούζεν θα υπάρχει και προαιρετική οψιόν αγοράς 12 εκατομμυρίων ευρώ. Όπως αναφέρει ο Ρομάνο ο παίκτης θα βρεθεί απόψε στη Ρώμη και την Παρασκευή (24/08) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. 

Πήγε στο Λονδίνο για Λουκάκου η Σουλούκου

Τις προηγούμενες μέρες η γνωστή εφημερίδα Gazzetta dello Sport είχε αναφέρει πως οι «τζιαλορόσι» θέλουν να αγοράσουν τον Ρομέλου Λουκάκου από την Τσέλσι και η Διευθύνων Σύμβουλος της ομάδας, Λίνα Σουλούκου βρέθηκε στο Λονδίνο για να διαπραγματευτεί τόσο με τους «μπλε», όσο και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Κάπως έτσι η Ρόμα φαίνεται ότι δεν θα κινηθεί για τον Λούκα Γιόβιτς που απασχολεί τον Ολυμπιακό.

Επιβεβαιώνουν οι Ιταλοί για Γιόβιτς: «Μίλαν και Ρόμα δεν... καίγονται, παρακολουθεί από κοντά ο Ολυμπιακός»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:15 - 24.08.2023

Επιβεβαιώνουν οι Ιταλοί για Γιόβιτς: «Μίλαν και Ρόμα δεν... καίγονται, παρακολουθεί από κοντά ο Ολυμπιακός»

Την είδηση πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται στα «χνάρια» του Λούκα Γιόβιτς επιβεβαιώνουν ΜΜΕ από την Ιταλία. Παράλληλα, τονίζουν πως οι επαφές με Μίλαν και Ρόμα δεν έχουν μέχρι στιγμής ευτυχή κατάληξη.

Μια από τις υπόλοιπες ομάδες που τον ήθελαν ήταν και η Ίντερ, η οποία όμως απέσυρε το ενδιαφέρον της όταν έμαθε για τις συνομιλίες του Βέλγου με τη Γιουβέντους. Από την άλλη οι «μπιανκονέρι» θέλουν να τον κάνουν δικό τους ωστόσο για να το πετύχουν θα πρέπει να αποχωρήσει πρώτα ο Ντούσαν Βλάχοβιτς. Ενδιαφέρον υπάρχει επίσης και από τη Σαουδική Αραβία όμως ο Λουκάκου θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη.