Ο Ντε Τζέρμπι ξέχασε ήδη τον Καϊσέδο

Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι

i

© Intime

Ο Ντε Τζέρμπι ξέχασε ήδη τον Καϊσέδο

Sportal newsroom 00:20 - 12.08.2023

Το σίριαλ του Καϊσέδο φαίνεται να φτάνει στο τέλος του με τον παίκτη να οδεύει αυτή τη στιγμή στην Τσέλσι έχοντας απορρίψει τη Λίβερπουλ παρά την καλύτερη προσφορά των «Ρεντς», με τον προπονητή της Μπράιτον να τον έχει ήδη ξεγράψει.

Ο Μοϊσές Καϊσέδο έχει αλλάξει δύο ομάδες τις τελευταίες ώρες, αλλά τελικά όπως όλα δείχνουν η Τσέλσι δεν θα πέσει «θύμα κλοπής» την τελευταία στιγμή από τη Λίβερπουλ, με τον παίκτη να κάνει έκδηλη την προτίμησή του στην ομάδα του Λονδίνου. Mένει να συμφωνηθεί το ποσό της μεταγραφής του και σίγουρα θα πρόκειται για μια από τις πιο ακριβές μεταγραφές στην ιστορία της Premier League, αν όχι η πιο ακριβή.

Ο προπονητής της Μπράιτον, Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, στη συνέντευξη τύπου πριν το παιχνίδι με τη Λούτον το Σάββατο (12/8) δήλωσε σχετικά με την επικείμενη μεταγραφή του μέσου από το Εκουαδόρ: «Έχω ήδη ξεχάσει τον Μοϊσές. Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες που έχουμε στην ομάδα. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνέχεια. Τα εύσημα πάνε στον σύλλογο. Τα μεγαλύτερα κλαμπ μπορούνε να αγοράζουν τους παίκτες μας, αλλά δεν μπορούν να αγοράσουν την ψυχή και το πνεύμα μας».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε για τους στόχους της ομάδας του στο μεταγραφικό «παζάρι»: «Δεν έχουμε αρκετούς ακόμα, πρέπει να ολοκληρώσουμε το ρόστερ μας. Χρειάζομαι παίκτες που θέλουν να είναι εδώ. Είμαστε η Μπράιτον, πετύχαμε ένα μεγάλο στόχο την περασμένη χρονιά, τον ίδιο με τη Λίβερπουλ και τα πήγαμε καλύτερα από την Τσέλσι. Θέλω παίκτες που να είναι υπερήφανοι να παίζουν στην ομάδα».

Ο Κλοπ με αφορμή την μεταγραφή του Καϊσέδο πήρε πίσω τις δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν για τα απίστευτα ποσά που ξοδεύονται στο ποδόσφαιρο (vid)
PREMIER LEAGUE

14:30 - 11.08.2023

Ο Κλοπ με αφορμή την μεταγραφή του Καϊσέδο πήρε πίσω τις δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν για τα απίστευτα ποσά που ξοδεύονται στο ποδόσφαιρο (vid)

Ο Κλοπ ίσως από εδώ και πέρα αρχίσει να σκέφτεται περισσότερο τις δηλώσεις του, δεδομένου ότι στη συνέντευξη τύπου πριν το ματς με την Τσέλσι πήρε έως ένα βαθμό πίσω τα σχόλια που είχε κάνει για το τεράστιο ποσό της μεταγραφής του Πογκμπά στη Γιουνάιτεντ το 2016.

Υπάρχουν δημοσιεύματα πάντως που αναφέρουν πως ο αντικαταστάτης του θα είναι ο Τάιλερ Άνταμς, ο οποίος μέχρι πρότινος φαινόταν «κλεισμένος» από την Τσέλσι. Σύμφωνα με άλλα οι δύο περιπτώσεις δεν σχετίζονται και η ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο θα πάρει και τους δύο.