Αλλάζει καριέρα ο Στάριτζ και γίνεται αναλυτής στο Sky Sports

Ντάνιελ Στάριτζ

Αλλάζει καριέρα ο Στάριτζ και γίνεται αναλυτής στο Sky Sports

Ιάσονας Τσίλης 14:26 - 11.08.2023 / Ανανεώθηκε: 16:26 - 11.08.2023

Την προσθήκη του Ντάνιελ Στάριτζ στο δυναμικό του, ανακοίνωσε το Sky Sports, με τον Άγγλο πρώην παίκτη να ξεκινάει τη νέα του δουλειά στην πρεμιέρα της Premier League.

Στην Αγγλία αρκετοί  ποδοσφαιριστές, μετά το τέλος της καριέρας τους, γίνονται αναλυτές  αγώνων σε τηλεοπτικά κανάλια. Η λίστα είναι αρκετά μεγάλη και σε αυτή, προστίθεται πλέον και ο Ντάνιελ Στάριτζ, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στο Sky Sports την Κυριακή (10/08), με τις αναμετρήσεις Μπρέντφορντ-Τότεναμ και Τσέλσι-Λίβερπουλ.

Είναι γεγονός ότι για τον Άγγλο πρώην διεθνή, ο επίλογος της ποδοσφαιρικής του πορείας ήρθε πολύ νωρίς. Αιτία, κυρίως οι συνεχείς τραυματισμοί του, οι οποίοι τον κράτησαν πίσω σε αρκετά σημεία της καριέρας του και τον ανάγκασαν να χάσει συνολικά 155 παιχνίδια. 

Ωστόσο, κατάφερε να αφήσει το στίγμα του στην Premier League, φορώντας τη φανέλα των Τσέλσι και Λίβερπουλ. Με τους «μπλε» πέρασε τέσσερα χρόνια, κατακτώντας το πρωτάθλημα το 2010, αλλά και το Champions League το 2013. Δεν κατάφερε βέβαια ποτέ να αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα, παρόλα αυτά πέτυχε 24 γκολ σε 96 αγώνες.

Τον Ιανουάριο του 2013, η Λίβερπουλ τον απέκτησε και μετά το πρώτο εξάμηνο προσαρμογής ο Ντάνιελ Στάριτζ εντυπωσίασε. Μαζί με τον Λουίς Σουάρες συνέθεσαν ένα τρομερό δίδυμο, με την ομάδα του Μέρσεϊσάιντ να φτάνει μια ανάσα απ' την κατάκτηση της Premier League εκείνη τη σεζόν. Ο Άγγλος φορ ήταν στο απόγειο της καριέρας και πέτυχε 22 γκολ. Μάλιστα, ήταν μέλος της κορυφαίας ενδεκάδας της λίγκας.

Δυστυχώς για τον ίδιο, αλλά και για τους «ρεντς», από κει και έπειτα άρχισαν τα γνωστά προβλήματα τραυματισμών, τα οποία δεν του επέτρεψαν ποτέ να βρει ρυθμό και να επανέλθει στις καλύτερες μέρες του. Ακόμα και έτσι, έμεινε στην ομάδα μέχρι και το 2019, όταν και κατέκτησε το Champions League, με τον Στάριτζ να γίνεται ο μοναδικός Άγγλος ποδοσφαιριστής που έχει κατακτήσει το τρόπαιο με τα μεγάλα αυτιά, με δύο διαφορετικές Αγγλικές ομάδες.

Δεν τελειώνει το θρίλερ με τον Καϊσέδο - Θέλει μόνο Τσέλσι ο παίκτης, ετοιμάζουν νέα πρόταση οι «μπλε»
PREMIER LEAGUE

14:24 - 11.08.2023

Δεν τελειώνει το θρίλερ με τον Καϊσέδο - Θέλει μόνο Τσέλσι ο παίκτης, ετοιμάζουν νέα πρόταση οι «μπλε»

Η Τσέλσι είναι αποφασισμένη να χαλάσει τη συμφωνία της Λίβερπουλ με τη Μπράιτον για τον Μόισες Καϊσέδο. Ο ποδοσφαιριστής ενημέρωσε τους «κόκκινους» ότι θέλει να μεταγραφεί μόνο στην ομάδα του Λονδίνου.

Το καλοκαίρι εκείνο, τιμωρήθηκε με αποκλεισμό έξι εβδομάδων για παραβίαση κανόνων στοιχήματος, καθώς φέρεται να συμβούλευσε τον αδερφό του να ποντάρει σε μεταγραφή του στη Σεβίλλη. Από εκείνο το σημείο, η καριέρα του πήρε την κάτω βόλτα και έκανε την τελευταία του εμφάνιση το 2022.