Ρονάλντο: «Ο Εμπαπέ άξιζε να πάρει το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή στο Μουντιάλ» (pic)
i

Κιλιάν Εμπαπέ/ ©Intime

Ρονάλντο: «Ο Εμπαπέ άξιζε να πάρει το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή στο Μουντιάλ» (pic)

Ο Ρονάλντο ήθελε να δει τον Κιλιάν Εμπαπέ να κρατά το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Ο Ρονάλντο έχει εκφραστεί ουκ ολίγες φορές με κολακευτικά λόγια για τον Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Βραζιλιάνος θρύλος πρόσφατα δήλωσε πως: «Από τεχνική άποψη είναι φανταστικός, είναι σχεδόν ακαταμάχητος και θα μπορούσε να αναδειχτεί κορυφαίος παίκτης στο Μουντιάλ επειδή το άξιζε πάρα πολύ. Πολλοί επιθετικοί σε αυτό το Μουντιάλ ήταν γρήγοροι όμως αυτός είναι με διαφορά ο πιο γρήγορος. Όταν τον βλέπω να παίζει, μου θυμίζει εμένα στις καλύτερες μέρες μου. Ξέρει ακριβώς πώς να εκμεταλλεύεται τους ανοιχτούς χώρους και πως να είναι ασταμάτητος με ή χωρίς τη μπάλα αλλά και να πώς να βγαίνει νικητής σε καταστάσεις ένας εναντίον ενός. Είναι εντυπωσιακός». 

Το «Φαινόμενο» ξαναχτυπά και αυτή τη φορά δήλωσε πως ο Γάλλος επιθετικός άξιζε το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή του Μουντιάλ, το οποίο δόθηκε στον Λιονέλ Μέσι. «O ποδοσφαιριστής που με εντυπωσίασε περισσότερο είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ. Πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο από το πρώτο ματς μέχρι και τον τελικό. Στον τελικό ήταν εξαιρετικός σκοράροντας 4 γκολ, καθώς μετράω όλα τα σουτ στο τέρμα. Τεχνικά είναι άρτιος, είναι σχεδόν ασταμάτητος και θα έπρεπε να αναδειχθεί καλύτερος ποδοσφαιριστής του Μουντιάλ επειδή το αξίζει και με το παραπάνω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρονάλντο.