Απίστευτος Ρούντιγκερ: Ευχαρίστησε και φίλησε το μόνιτορ του VAR μετά την πρόκριση (vid)

Αντόνιο Ρούντιγκερ

i

PrtScr

Απίστευτος Ρούντιγκερ: Ευχαρίστησε και φίλησε το μόνιτορ του VAR μετά την πρόκριση (vid)

Κώστας Τόπας 12:35 - 09.05.2024 / Ανανεώθηκε: 13:36 - 20.05.2024

Ο Αντόνιο Ρούντγικερ δεν μπορούσε να πιστέψει πώς η Ρεάλ κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Champions League.

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ δεν είναι ακριβώς μια διακριτική φιγούρα και αυτό το βράδυ της Τετάρτης (08/05) το έδειξε στο πάρτι της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία επικράτησε της Μπάγερν Μονάχου και εξασφάλισε την παρουσία της στον τελικό του Champions League, που θα είναι απέναντι στους Γερμανούς από την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Πρωταγωνιστής του παιχνιδιού που καθαγίασε τη νίκη των «μερένχες», καθώς έδωσε την ασίστ για το δεύτερο του Χοσέλου, ο κεντρικός αμυντικός εκμεταλλεύτηκε την έξοδό του από τον αγωνιστικό χώρο για να... φιλήσει το VAR. Το γκολ είχε ακυρωθεί λόγω του υποτιθέμενου οφσάιντ του Ρούντιγκερ, αλλά το VAR «το έσωσε» και ανέτρεψε την απόφαση του διαιτητή.

Έξω από το «Σαντιάγο Μπερναμπέου», ο Ρούντιγκερ ήταν για άλλη μια φορά στην επικαιρότητα γιατί σταμάτησε το αυτοκίνητό του και πανηγύρισε με τους οπαδούς, τραγουδώντας και χορεύοντας μαζί τους μετά από άλλη μια νικηφόρα βραδιά για τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League.

Από την πλευρά του, ο Τόμας Τούχελ δεν δίστασε να μιλήσει με σκληρά λόγια όταν αναφέρθηκε στη διαιτησία και έδειξε την αγανάκτησή του με την απόδοση του διαιτητή και κυρίως με την πιο αμφιλεγόμενη απόφαση του αγώνα στο ακυρωθέν γκολ των Βαυαρών.

Το viral tweet του Χοσέλου πριν από 12 χρόνια: «Εχετε κάποιο link για να δω τη Ρεάλ;»
CHAMPIONS LEAGUE

11:33 - 09.05.2024

Το viral tweet του Χοσέλου πριν από 12 χρόνια: «Εχετε κάποιο link για να δω τη Ρεάλ;»

Πριν από 12 χρόνια ο Χοσέλου ζητούσε ένα... link για να παρακολουθήσει διαδικτυακά έναν αγώνα της Ρεάλ. Σήμερα, στα 34 του χρόνια, ο Ισπανός φορ είναι ο μεγάλος ήρωας των Μαδριλένων, μιας και οδήγησε την ομάδα του στον τελικό του Champions League.

«Δεχόμαστε τη συγγνώμη, αλλά δεν είναι η ώρα να ζητήσουμε συγγνώμη. Είναι οι ημιτελικοί του Champions League και δεν είναι η ώρα να κάνουμε αυτά τα λάθη. Οι διαιτητές πρέπει να είναι στο υψηλότερο επίπεδο επίπεδο, πρέπει να είναι στην κορυφή του παιχνιδιού τους και δεν μπορούν να ζητήσουν συγγνώμη αν δεν είναι σε θέση να σφυρίξουν τέτοια παιχνίδια», τόνισε μεταξύ άλλων ο Γερμανός τεχνικός.