Επιμένει ο Ρουμπιάλες: «Δεν ζητάω συγγνώμη, είμαι καλός άνθρωπος και η αλήθεια θα λάμψει» (vid)

Λουίς Ρουμπιάλες

i

PrtScr

Επιμένει ο Ρουμπιάλες: «Δεν ζητάω συγγνώμη, είμαι καλός άνθρωπος και η αλήθεια θα λάμψει» (vid)

Κώστας Τόπας 10:31 - 13.09.2023 / Ανανεώθηκε: 10:31 - 13.09.2023

Ο Λουίς Ρουμπιάλες αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη από την Τζένι Ερμόσο που τη φίλησε στα χείλη μετά τη νίκη της Ισπανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο και επιμένει ότι «η αλήθεια θα βγει στο φως».

Ο πρώην, πλέον, πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου (RFEF) παραιτήθηκε από τον ρόλο του την περασμένη Κυριακή και εξήγησε το σκεπτικό του σε συνέντευξή του στον Πιρς Μόργκαν, μετά από εβδομάδες αυξανόμενης κριτικής και εκκλήσεων να παραιτηθεί.

Ο Ρουμπιάλες παραδέχτηκε ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει τη δουλειά του μετά το περιστατικό με το φιλί, το οποίο η Τζένι Ερμόσο είπε ότι δεν ήταν συναινετικό, μετά τη νίκη της χώρας με 1-0 στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών επί της Αγγλίας στις 20 Αυγούστου.

Ωστόσο, στην πλήρη συνέντευξη στο TalkTV, ο 46χρονος επέμεινε ότι το φιλί ήταν «αμοιβαίο» και είπε ότι δεν ανησυχούσε για πιθανή ποινική δίωξη, με τον πρώην πρόεδρο της RFEF να ετοιμάζεται ωστόσο να εμφανιστεί ενώπιον δικαστηρίου στην Ισπανία μετά το γεγονός ότι οι εισαγγελείς άνοιξαν δικογραφία εναντίον του για «εγκλήματα σεξουαλικής επίθεσης και εξαναγκασμού».

Όταν ρωτήθηκε αν θα ζητούσε προσωπικά συγγνώμη από τον Ερμόσο, ο Ρουμπιάλες είπε: «Άρα αυτό που συνέβη είναι κακό για όλους. Είχαμε το φευγαλέο φιλί, δύο δέκατα του δευτερολέπτου, αλλά αυτό που δημιουργήθηκε από αυτό είναι τρελό. Αυτό που μου μένει λοιπόν είναι να υπερασπιστώ την αξιοπρέπειά μου».

Απίστευτη δήλωση από τον πρόεδρο της La Liga: Μεγαλύτερο θέμα από την 11η Σεπτεμβρίου το φιλί του Ρουμπιάλες
LA LIGA

23:53 - 11.09.2023

Απίστευτη δήλωση από τον πρόεδρο της La Liga: Μεγαλύτερο θέμα από την 11η Σεπτεμβρίου το φιλί του Ρουμπιάλες

Ο Χαβιέ Τέμπας έκανε μια αδιανόητη δήλωση υποστηρίζοντας πως το φιλί του Ρουμπιάλες στην Ερμόσο είναι μεγαλύτερο ζήτημα από την 11η Σεπτεμβρίου, κάνοντας αυτό το σχόλιο μάλιστα στην επέτειο των 22 χρόνων από την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους.

Όταν ρωτήθηκε άλλες τρεις φορές αν θα ζητούσε συγγνώμη από την Ερμόσο, συνέχισε: «Αυτό που είχαμε είναι μια αυθόρμητη πράξη, μια αμοιβαία πράξη, μια πράξη στην οποία συναίνεσαν και οι δύο, η οποία οδηγήθηκε από το συναίσθημα της στιγμής, την ευτυχία. Υποστηρίζω ότι αυτή είναι η αλήθεια αυτού που συνέβη».

Ο Ρουμπιάλες θα πρέπει να καταθέσει ως κατηγορούμενος στο πλαίσιο της αγωγής εναντίον του, ωστόσο, έδωσε έναν σίγουρο και χαλαρό τόνο όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση. «Είμαι δικηγόρος, είμαι Ισπανός πολίτης, έχω περάσει από πολλές διαδικασίες, ποινικές επίσης, και τίποτα δεν έχει κολλήσει. Και πάλι, έχω πλήρη πίστη ότι η αλήθεια θα βγει στο φως και όλα θα πάνε καλά. Ρίξε μια ματιά στο πρόσωπό μου, είμαι καλός τύπος, κοίτα το πρόσωπό μου, κοίτα με στα μάτια».