Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Χαντάνοβιτς - Θα αναλάβει πόστο στην Ίντερ

Σαμίρ Χαντάνοβιτς

Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Χαντάνοβιτς - Θα αναλάβει πόστο στην Ίντερ

Ορέστης Καδδάς 22:33 - 13.09.2023 / Ανανεώθηκε: 22:37 - 13.09.2023

Ο Σαμίρ Χαντάνοβιτς όπως όλα δείχνουν θα «κρεμάσει τα παπούτσια του», αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο από πόστο που θα πάρει στην Ίντερ.

Ο Σαμίρ Χαντάνοβιτς έμεινε ελεύθερος μετά από 11 σεζόν στην Ίντερ και όπως όλα δείχνουν θα σταματήσει και από την ενεργό δράση σε ηλικία 39 ετών. Βέβαια η σχέση του με το ποδόσφαιρο κατά πάσα πιθανότητα δεν σταματάει εδώ με τον Σλοβένο τερματοφύλακα να αναμένεται να αναλάβει πόστο στην Ίντερ.

Ο Χαντάνοβιτς πήρε μεταγραφή στην ομάδα του Μιλάνο το 2012 από την Ουντινέζε, με τους «Νερατζούρι» να ξοδεύουν 15 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνουν δικό τους. Από τότε ήταν βασική επιλογή τα περισσότερα χρόνια στην Ίντερ έχοντας 455 παιχνίδια, ενώ κράτησε ανέπαφη την εστία του σε 166 από αυτά. 

Μόνο την τελευταία του χρονιά έχασε τη θέση του κάτω από τα γκολποστ, από τον Αντρέ Ονάνα, αλλά και πάλι αγωνίστηκε σε 16 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, κρατώντας το «μηδέν» σε 5 από αυτά.

Με την Εθνική του ομάδα είχε 80 συμμετοχές, τρεις εκ των οποίων ήταν στην τελική φάση του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής το 2010, η οποία ήταν και η μόλις δεύτερη για τη χώρα του.