Ισοπαλία στη Γένοβα μεταξύ Σαμπντόρια και Σπέτσια στο ντέρμπι παραμονής
i

©print screen

Ισοπαλία στη Γένοβα μεταξύ Σαμπντόρια και Σπέτσια στο ντέρμπι παραμονής

Sportal newsroom 23:49 - 22.04.2023 / Ανανεώθηκε: 23:58 - 22.04.2023

Σαμπντόρια και Σπέτσια ήρθαν ισόπαλες 1-1, αλλά καμία από τις δύο δεν κατάφερε να ξεφύγει από το κίνδυνο του υποβιβασμού.

Ισόπαλο (1-1) ήταν το αποτέλεσμα στη Γένοβα μεταξύ της Σαμπντόρια και της Σπέτσια, για την 31η αγωνιστική της Serie A

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες για γκολ, αλλά η Σπέτσια την κατοχή του παιχνιδιού. Παρόλα αυτά η Σαμπντόρια ήταν αυτή που βρήκε το γκολ πρώτη. Ο Μπρούνο Αμιόνε στο 23΄ έπειτα από ασίστ του Αουγκέλο άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ με τη φανέλα της Σαμπντόρια. 

Επος: Ο Μουρίνιο έκανε δώρο σε Ολλανδό δημοσιογράφο ένα μπρελόκ του Conference League (vid)
EUROPA LEAGUE

09:49 - 21.04.2023

Επος: Ο Μουρίνιο έκανε δώρο σε Ολλανδό δημοσιογράφο ένα μπρελόκ του Conference League (vid)

Λίγες εβδομάδες αφότου είχε έναν έντονο διάλογο με Ολλανδό δημοσιογράφο, ο Ζοσέ Μουρίνιο του έκανε δώρο ένα μπρελόκ του Conference League μαζί με το σήμα της Ρόμα, μετά τη νίκη - πρόκριση των «τζιαλορόσι» επί της Φέγενορντ.

Ένας πρώην παίκτης όμως ήταν αυτός που ισοφάρισε για τη Σπέτσια. Συγκεκριμένα στο 59ο λεπτό ο Ντανιέλε Βέρντε μετά από ασίστ του Μπαστόνι έκανε το 1-1, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. 

Η ισοπαλία αυτή δεν βόλεψε καμία από τις δύο ομάδες, αφού αμφότερες δίνουν «μάχη» για την παραμονή. Η ομάδα που βρίσκεται όμως σε πιο δύσκολη θέση είναι αυτή της Γένοβας, η οποία είναι στην τελευταία θέση με 17 βαθμούς, δέκα πίσω από τις θέσεις εκτός επικίνδυνης ζώνης. Εκεί βρίσκεται η Σπέτσια και συγκεκριμένα στην 17η θέση με 27 πόντους. Παρόλα αυτά είναι σε δύσκολη θέση επίσης, αφού βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πάνω από την τρίτη από το τέλος Βερόνα.