«Βασικός στόχος της Σάντερλαντ ο Εμβιλά»

Γιαν Εμβιλά

i

© Intime

«Βασικός στόχος της Σάντερλαντ ο Εμβιλά»

Πάνος Κορομηλάς 19:43 - 17.01.2024 / Ανανεώθηκε: 19:45 - 17.01.2024

Ο Γιαν Εμβιλά αποτελεί τον βασικό στόχο της Σάντερλαντ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Footmercato, η Σάντερλαντ ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του Γιαν Εμβιλά. Η ομάδα του Μίκαελ Μπιλ, βρίσκεται στην έβδομη θέση της Championship με 40 βαθμούς αυτή τη στιγμή και είναι μέσα στη μάχη για τη διεκδίκηση ενός εισιτηρίου για τα play offs ανόδου.

Ο 33χρονος χαφ παραμένει ελεύθερος μετά την αποδέσμευση του από τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων. Πριν από λίγο καιρό, ο ίδιος έκανε «κάλεσμα» προς τις δύο γαλλικές ομάδες, Λυών και Μαρσέιγ ,τονίζοντας πως θα ήθελε να αγωνιστεί ξανά στο πρωτάθλημα της χώρας του: 

«Εάν με ενδιαφέρει η ιδέα να ενταχθώ στη Λυών ή στη Μαρσέιγ; Ναι, είναι δύο σπουδαίοι σύλλογοι. Νομίζω ότι τα προσόντα μου είναι συμβατά με αυτές τις δύο ομάδες. Γιατί όχι λοιπόν!»

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή η Σάντερλαντ μοιάζει ως το φαβορί για να αποσπάσει την υπογραφή του. Υπενθυμίζεται πως οι «μαυρόγατες» είχαν κινηθεί για την απόκτησή του από το καλοκαίρι, η υπόθεση ωστόσο δεν προχώρησε ποτέ.