Προκρίθηκε στους «32» του Κυπέλλου Αγγλίας η Νιούκαστλ (vids)

Νιούκαστλ

i

Νιούκαστλ/©Photo by Michael Regan/Getty Images

Προκρίθηκε στους «32» του Κυπέλλου Αγγλίας η Νιούκαστλ (vids)

Ελένη Ανδρικοπούλου 16:44 - 06.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:21 - 06.01.2024

Η Νιούκαστλ επικράτησε με 3-0 της Σάντερλαντ στο ντέρμπι μίσους και πήρε την πρόκριση στους «32» του Κυπέλλου Αγγλίας.

Η Νιούκαστλ αναδείχθηκε νικήτρια στο ντέρμπι μίσους με τη Σάντερλαντ και πήρε την πρόκριση στους «32» του Κυπέλλου Αγγλίας. Οι «καρακάξες» επικράτησαν με 3-0 χάρη στα δύο γκολ του Αλεξάντερ Ίσακ (46', 90' πεν.) και στο αυτογκόλ του Ντάνιελ Μπάλαρντ (35΄), όπου μετά το γύρισμα του Ζοέλινγκτον στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε με προβολή τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του. 

Στα υπόλοιπα ματς, τα φαβορί πήραν άνετα την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η Λέστερ επικράτησε με 3-2 της Μίλγουολ εκτός έδρας, η Ίπσουιτς πέρασε από την έδρα της Γουίμπλετον με 3-1 κι η Κόβεντρι «σκόρπισε» με 6-2 την Όξφορντ Γιουνάιτεντ. Αντίθετα, θύμα έκπληξης έπεσε η Στίβενεϊτζ που γνώρισε την ήττα από την Μέιντστοουν με 1-0 κι αποχαιρέτησε τον θεσμό. 

Σάντερλαντ - Νιουκάστλ: Το πιο σκληροπυρηνικό ντέρμπι της Αγγλίας που κρατάει αιώνες (vids)
PREMIER LEAGUE

12:50 - 06.01.2024

Σάντερλαντ - Νιουκάστλ: Το πιο σκληροπυρηνικό ντέρμπι της Αγγλίας που κρατάει αιώνες (vids)

Απίστευτες εικόνες έξω από το «Σεντ Τζέιμς Παρκ» με 6.000 οπαδούς της Νιουκάστλ να περιμένουν να επιβιβαστούν στα λεωφορεία για να αναχωρήσουν μαζί με την αποστολή της ομάδας στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» για ένα από τα πιο σκληρά ντέρμπι στην Αγγλία, κόντρα στη Σάντερλαντ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ