Ο Μανέ καλεί τον Κλοπ στην Μπουρζ 18 που αγόρασε: «Ίσως έρθει εδώ»

Μανέ - Κλοπ

i

©PrtScr

Ο Μανέ καλεί τον Κλοπ στην Μπουρζ 18 που αγόρασε: «Ίσως έρθει εδώ»

Στέλιος Βαρδάκης 13:49 - 19.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:56 - 19.03.2024

Ο Σαντιό Μανέ πρόσφατα αγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ερασιτεχνικής Μπουρζ 18, και δήλωσε αστειευόμενος ότι μπορεί φέρει τον Γιούργκεν Κλοπ στην ομάδα, μετά τη φυγή από τη Λίβερπουλ.

Σαντιό Μανέ και Γιούργκεν Κλοπ συνυπήρξαν για 6 χρόνια στη Λίβερπουλ από τη σεζόν 2016/17 έως και τη 2021/22. Υπό τις οδηγίες του Γερμανού τεχνικού, ο Σενεγαλέζος μέτρησε 269 συμμετοχές με τους «Κόκκινους» σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 120 γκολ και 48 ασίστ.

Ο 31χρονος παίκτης της Αλ Νασρ, στην οποία αγωνίζεται και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αγόρασε ρόσφατα το πλειοψηφικό πακέτο της Μπουρζ 18, μίας γαλλικής ερασιτεχνικής ομάδας που αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία της Γαλλίας.

Σε συνέντευξή του ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ μίλησε για τον Γερμανό τεχνικό και τη σχέση που έχει μαζί του ενώ αναφέρθηκε αστειευόμενος, ότι μπορεί η επόμενη ομάδα του να είναι η Μπουρζ 18.

«Ίσως έρθει εδώ (γέλια). Ο Κλοπ άφησε το στίγμα του στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και προσωπικά συνέβαλε πολύ στην πρόοδό μου. Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, ένας ζωντανός θρύλος, που έφερε πολλά, πολλά στη Λίβερπουλ. Όλη η δουλειά που έκανε εκεί νομίζω θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη όλων των φιλάθλων. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία», ήταν τα λόγια του Μανέ.

Στην συνέχεια, πρόσθεσε τους στόχους που έχει με τη γαλλική ομάδα: «Το ποδόσφαιρο κινείται τόσο γρήγορα που δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο.Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πετύχουμε σπουδαία πράγματα, δηλαδή να προσπαθήσουμε να ανεβούμε. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον, το σίγουρο είναι ότι θα δώσουμε τα πάντα για να κάνουμε σπουδαία πράγματα μαζί.

Έχουμε πολλούς στόχους με τον κύριο να είναι να παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για αυτό, χρειάζεται να γίνει πολλή δουλειά, αλλά αν όλοι προσπαθήσουν να κάνουν το σωστό, υπάρχει τρόπος να φτάσουμε εκεί».

Ο Μανέ μετά από πολλά χρόνια καριέρας στην Ευρώπη τη φετινή σεζόν αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας (Saudi Pro League) και την Αλ Νασρ, με την οποία έχει έως τώρα 34 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 13 γκολ και 7 ασίστ.