Σκηνές χάους: Οι οπαδοί της Σάντος δεν άντεξαν τον υποβιβασμό και τα... έκαψαν όλα (vids)

Τα εκτεταμένα επεισόδια

i

© PrtScr

Σκηνές χάους: Οι οπαδοί της Σάντος δεν άντεξαν τον υποβιβασμό και τα... έκαψαν όλα (vids)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:30 - 07.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:33 - 07.12.2023

Ο πικρός υποβιβασμός της ιστορικής Σάντος για πρώτη φορά στη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας οδήγησε στο ατελείωτο ξέσπασμα των οπαδών της.

Η Σάντος βρίσκεται σε κρίση!

Η ιστορική ομάδα της Βραζιλίας υποβιβάστηκε στη 2η κατηγορία μετά την εντός έδρας ήττα που υπέστη από τη Φορταλέζα και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στη Serie B.

Συγκεκριμένα, η ομάδα με τα δεύτερα περισσότερα πρωταθλήματα (οκτώ κατακτήσεις), από την οποία αναδείχτηκαν ποδοσφαιριστές όπως ο θρυλικός Πελέ και ο Νεϊμάρ γνώρισε την ήττα (1-2) κι έτσι έπειτα από 111 χρόνια ιστορίας θα απουσιάσει από τα... σαλόνια του πρωταθλήματος Βραζιλίας της επόμενης σεζόν.

Το συγκεκριμένο γεγονός οδήγησε τους οπαδούς της ομάδας σε ένα... ατελείωτο ξέσπασμα. Με το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, παίκτες αλλά και οπαδοί ξέσπασαν σε κλάματα, ενώ έπειτα η κατάσταση ξέφυγε με τα σοβαρά επεισόδια στην πόλη γύρω από το γήπεδο. Όπως διαπιστώνεται κι από τα παρακάτω βίντεο, εκατοντάδες φίλοι της Σάντος έβαλαν φωτιά σε αυτοκίνητα, προκάλεσαν υλικές ζημιές κι έδειξαν την πίκρα τους με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο.

Την ίδια ώρα, η Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα έπαιξε για δύο αποτελέσματα κόντρα στην ομάδα του Ρονάλντο, Κρουζέιρο και με τον Έντρικ σκόρερ πήρε τον βαθμό που έψαχνε (1-1), με αποτέλεσμα να στεφθεί πρωταθλήτρια back to back. 

Τσιάρτας: «Βλέπω στον Μέσι τον εαυτό μου - Έτρεχα λίγο για όσους δεν έχουν γαμ@@@@η ιδέα από ποδόσφαιρο»
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

10:18 - 07.12.2023

Τσιάρτας: «Βλέπω στον Μέσι τον εαυτό μου - Έτρεχα λίγο για όσους δεν έχουν γαμ@@@@η ιδέα από ποδόσφαιρο»

Ο Βασίλης Τσιάρτας κλήθηκε να μιλήσει για την Εθνική Ελλάδας και μεταξύ άλλων δεν παρέλειψε να σχολιάσει τα κοινά χαρακτηριστικά του με τον Λιονέλ Μέσι.

Με αυτήν την κατάκτηση, ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ έφτασε τους εννιά τίτλους σε τρία χρόνια στον πάγκο των «πράσινων», ενώ μεταξύ άλλων ξεπέρασε τον Βαλντερέι Λουξεμπούργο κι έγινε ο δεύτερος πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία του συλλόγου, πίσω από τον Οσβάλντο Μπραντάο που κατέκτησε 10 τρόπαια.