Όσκαρ ατυχίας για τον Σάσα Κάλαϊτζιτς - Τρίτη ρήξη χιαστών για τον Αυστριακό!
i

© PrtScr

Όσκαρ ατυχίας για τον Σάσα Κάλαϊτζιτς - Τρίτη ρήξη χιαστών για τον Αυστριακό!

Γιάννης Λιβανός 16:23 - 19.02.2024

Άτυχος για τρίτη φορά στάθηκε ο Σάσα Κάλαϊτζιτς στην καριέρα του, αφού υπέστη για τρίτη φορά ρήξη χιαστού.

Απίστευτα άτυχος έχει αποδειχθεί μέχρι στιγμής στην καριέρα του ο Σάσα Κάλαϊτζιτς. Ο Αυστριακός στράικερ τραυματίστηκε στο Κυριακάτικο (18/02) παιχνίδι με αντίπαλο την Φράιμπουργκ και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, έδειξαν πως έχει υποστεί ρήξη χιαστού στο δεξί του γόνατο.

Αυτός ο τραυματισμός ήταν ο υπ' αριθμόν τρίτος στην καριέρα του πανύψηλου σέντερ φορ, που έχει ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν ήδη δύο φορές με ανάλογα προβλήματα στα γόνατα.

Η προηγούμενη φορά που ο Κάλαϊτζιτς τραυματίστηκε σε χιαστό ήταν την περασμένη σεζόν, όταν αγωνιζόταν στη Γουλβς στην οποία και ανήκει. Στην Άιντραχτ δόθηκε δανεικός στο πρόσφατο μεταγραφικό «παράθυρο» του Ιανουαρίου, έχοντας προλάβει να αγωνιστεί μόλις σε έξι παιχνίδια με τη γερμανική ομάδα. Σ' αυτές τις λιγοστές εμφανίσεις σημείωσε ένα γκολ και μοίρασε δύο τελικές πάσες.

Η πρώτη φορά που ο Αυστριακός παίκτης πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ήταν τη σεζόν 2019-2020 όταν και αγωνιζόταν στην Στουτγάρδη. Παράλληλα ο 27χρονος παίκτης έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από διάφορα προβλήματα και είχε άλλους τρεις μακροχρόνιους τραυματισμούς.

Το κακό με τους εν λόγω τραυματισμούς είναι ότι όσο πιο βαρύ και ψηλό είναι ένα κορμί, τόσο πιο δύσκολο και συνάμα χρονοβόρο είναι να επανέλθει πλήρως σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς.

Η ανακοίνωση της Άιντραχτ Φρανκφούρτης:

«Ο Σάσα Κάλαϊτζιτς υπέστη ρήξη χιαστού και πλάγιων συνδέσμων στο δεξί γόνατο στο χθεσινό εκτός έδρας παιχνίδι με την Φράιμπουργκ. Ευχόμαστε στον Σάσα καλή και γρήγορη διαδικασία ανάρρωσης».