Λήξη συναγερμού με Σβιντέρσκι - Όλα καλά και επιστρέφει άμεσα στις προπονήσεις ο Πολωνός

Καρόλ Σβιντέρσκι

i

© PrtScr

Λήξη συναγερμού με Σβιντέρσκι - Όλα καλά και επιστρέφει άμεσα στις προπονήσεις ο Πολωνός

Κώστας Τσιακλής 22:07 - 18.11.2023 / Ανανεώθηκε: 22:13 - 18.11.2023

Όλα πήγαν καλά τελικά και ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σβιντέρσκι, επιστρέφει στις προπονήσεις της Εθνικής Πολωνίας ενόψει του φιλικού αγώνα με τη Λετονία.

Η Πολωνία υποδέχθηκε την Τσεχία την Παρασκευή (17/11) στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2024. Οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες με σκορ 1-1, ένα αποτέλεσμα που άφησε εκτός τελικής φάσης (τουλάχιστον για την ώρα) την Πολωνία, η οποία θα διεκδικήσει πιθανότατα την πρόκριση της από τα μπαράζ του Nations League.

Το αγωνιστικό κομμάτι πέρασε σε δεύτερη μοίρα όταν ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σβιντέρσκι, λιποθύμησε την ώρα που οι ποδοσφαιριστές όδευαν στα αποδυτήρια μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο Πολωνός δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες και ανέκτησε άμεσα τις αισθήσεις του. Ακολούθως μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις.

Οι τέσσερις παίκτες της Ελλάδας που έμειναν εκτός για τον αγώνα με τη Γαλλία
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

12:50 - 18.11.2023

Οι τέσσερις παίκτες της Ελλάδας που έμειναν εκτός για τον αγώνα με τη Γαλλία

Χωρίς τέσσερις παίκτες θα αγωνιστεί η Ελλάδα κόντρα στη Γαλλία, με τους Τσιμίκα, Κουρμπέλη, και Μάνταλο να είναι εκτός λόγω καρτών, ενώ ο Μπάλντοκ έμεινε έξω για λόγους ξεκούρασης.

Όπως ανακοίνωσε η Πολωνία, αυτές ήταν καθαρές και έτσι ο Σβιντέρσκι θα επιστρέψει στις προπονήσεις ενόψει του φιλικού αγώνα με τη Λετονία. «Ο Κάρολ αισθάνθηκε αδιαθεσία στο ημίχρονο του αγώνα με τους Τσέχους, κάτι που τον εμπόδισε να συνεχίσει να αγωνίζεται. Έχει ήδη υποβληθεί σε ολοκληρωμένες εξετάσεις, οι οποίες επιβεβαίωσαν ότι όλα είναι καλά. Το Σάββατο αποφασίστηκε να επιστρέψει σε φουλ προπονήσεις και να προετοιμαστεί κανονικά για τον αγώνα με τη Λετονία», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Η ενημέρωση για Ζιελίνσκι και Μποχνίεβιτς

Η Πολωνία στην ανακοίνωση της ενημέρωσε επίσης για την κατάσταση των Πιότρ Ζιελίνσκι και Πάβελ Μποχνίεβιτς. «Ο Πιοτρ πάλευε με λοίμωξη του ανώτερου αναπνευστικού το βράδυ πριν τον αγώνα με τους Τσέχους. Για το λόγο αυτό δεν μπόρεσε να παίξει σε αυτόν τον αγώνα. Θα μείνει μαζί μας κατά τη διάρκεια του προπονητικού καμπ και αυτή τη στιγμή λαμβάνει θεραπεία. Ο Πάβελ υπέφερε ως αποτέλεσμα μιας από τις συγκρούσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους Τσέχους. Έχει συμπτώματα ισχιαλγίας και υποβάλλεται σε θεραπεία για να επιστρέψει στις προπονήσεις το συντομότερο δυνατό. Θα συνεχίσει τη θεραπεία του στον σύλλογο».