Ο Σβιντέρσκι λιποθύμησε στο ημίχρονο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Καρόλ Σβιντέρσκι

i

© PrtScr

Ο Σβιντέρσκι λιποθύμησε στο ημίχρονο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:56 - 18.11.2023 / Ανανεώθηκε: 14:08 - 18.11.2023

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σβιντέρσκι, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την αναμέτρηση της Πολωνίας κόντρα στη Τσεχία, καθώς επίσης έμεινε ολόκληρο το βράδυ στο νοσοκομείο.

Στην αναμέτρηση της Πολωνίας με τη Τσεχία για τη 9η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024, ο Κάρολ Σβιντέρσκι βρέθηκε στο επίκεντρο!

Ο πρώην φορ του ΠΑΟΚ πήρε φανέλα βασικού στη θέση της επίθεσης και στο πλευρό του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ωστόσο στο ημίχρονο του αγώνα αντικαταστάθηκε για έναν σοβαρό λόγο. Όπως έγινε γνωστό αργότερα, με τη λήξη του πρώτου μέρους και κατά την έξοδο των ποδοσφαιριστών από τον αγωνιστικό χώρο, ο Πολωνός φορ δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι τα αποδυτήρια, καθώς μέσα στη φυσούνα ένιωσε μία ξαφνική αδιαθεσία και λιποθύμησε.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα ο Σβιντέρσκι να ανακτήσει τις αισθήσεις του άμεσα. Ο ίδιος αποχώρησε από το γήπεδο και μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της περιοχής, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες θα υποβληθεί σε εξετάσεις, με σκοπό να διαπιστωθεί η αιτία της αδιαθεσίας.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, η Πολωνία έχασε την ευκαιρία να ανέβει στη δεύτερη θέση του 5ου ομίλου και να πάρει προβάδισμα για την πρόκριση, καθώς έφερε ισοπαλία 1-1 με την Τσεχία

Στα τελικά του Euro η Αλβανία παρά την ισοπαλία - Έμεινε «ζωντανό» το Καζακστάν με τη νίκη επί του Σαν Μαρίνο
EURO

20:57 - 17.11.2023

Στα τελικά του Euro η Αλβανία παρά την ισοπαλία - Έμεινε «ζωντανό» το Καζακστάν με τη νίκη επί του Σαν Μαρίνο

Η Αλβανία πήρε τον βαθμό κόντρα στη Μολδαβία (1-1) και παράλληλα εξασφάλισε το εισιτήριο για το Euro 2024. Το Καζακστάν λίγο νωρίτερα επικράτησε με 3-1 του Σαν Μαρίνο και παραμένει «ζωντανό» για την υπόθεση πρόκριση.

Στο πρώτο μέρος η Πολωνία ήταν καλύτερη στο παιχνίδι έχοντας τις ευκαιρίες και την κατοχή του αγώνα. Στο 38ο λεπτό μάλιστα ο Πιοτρόφσκι έκανε το 1-0 και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη. Ωστόσο τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους η Τσεχία ισοφάρισε με τον Τόμας Σούτζεκ (1-1).