«Μαύρα» Χριστούγεννα για τον Σέι Γκίβεν: Έχασε δύο μέλη της οικογένειάς του σε δύο μέρες
i

©intime

«Μαύρα» Χριστούγεννα για τον Σέι Γκίβεν: Έχασε δύο μέλη της οικογένειάς του σε δύο μέρες

Δημήτρης Χούπης 13:25 - 01.01.2024

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας Σέι Γκίβεν πέρασε τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής του, αφού μέσα σε δύο μέρες έχασε δύο μέλη της οικογένειάς του λόγω ασθενειών.

Τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής του πέρασε φέτος ο Σέι Γκίβεν. Ο παλαίμαχος Ιρλανδός τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι και της Άστον Βίλα, έχασε δύο μέλη της οικογένειάς του μέσα σε δύο μέρες. 

Στις 23 Δεκεμβρίου ο αδερφός του άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ δύο μέρες μετά πέθανε και ο θείος του. Αμφότεροι πέθαναν από ασθένειες που δεν έχουν κατονομαστεί. Ο αδερφός του άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στη Γερμανία, όπου και αποτεφρώθηκε. 

Ο θείος του «έφυγε» στο νοσοκομείο και όπως ο αδερφός του έτσι κι αυτός αποτεφρώθηκε μία μέρα μετά. 

«Είναι δύσκολο να βρεις τις λέξεις να περιγράψεις αυτή την εβδομάδα για την οικογένεια Γκίβεν, αποχαιρετώντας τον καταπληκτικό αδερφό μας που ήταν επίσης φίλος με τόσους πολλούς, ένας μουσικός, σύζυγος, πατέρας και γιος.

Η παρέα μας δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια, αλλά όλοι θα θυμόμαστε και θα γιορτάζουμε τις στιγμές που περάσαμε, κάναμε πλάκα και θα αγαπάμε και θα υποστηρίζουμε την αγαπημένη του σύζυγο Ντόρις και τους δύο απίστευτους γιους του, Τζόσουα και Τζόελ. Αυτή την εβδομάδα αποχαιρετήσαμε και τον θείο μας Αμπρόουζ, άλλη μια τεράστια τρύπα για την οικογένεια. Ευχαριστώ για όλη την αγάπη και την υποστήριξη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές», ανέφερε ο Ιρλανδός σε μία ανάρτησή του στο instagram.