Το Μιλάνο είναι «μπλε» - Απίστευτο πάρτι από τους οπαδούς της Ίντερ (vids)

Το Μιλάνο είναι «μπλε» - Απίστευτο πάρτι από τους οπαδούς της Ίντερ (vids)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:58 - 28.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:59 - 28.04.2024

Οι παίκτες της Ίντερ έκαναν παρέλαση στους δρόμους του Μιλάνου κι αποθεώθηκαν από τους οπαδούς τους.

Πάρτι στο Μιλάνο από τους οπαδούς της Ιντερ.

Χιλιάδες φίλοι των «νερατζούρι» πλημμύρισαν τους δρόμους του Μιλάνου για να αποθεώσουν τους παίκτες του Σιμόνε Ιντσάγκι για το 20ό πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου.

Οι παίκτες πάνω σε λεωφορεία έκαναν παρέλαση στο κέντρο της πόλης και στήθηκε μία ανεπανάληπτη γιορτή.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Ιντερ, παράλληλα, το στέλεχος του τεχνικού τιμ Μασιμιλιάνο Φάρις ανέφερε για τη φιέστα:

«Αυτή η ομάδα παλεύει για οποιονδήποτε στόχο εδώ και τρία χρόνια, γνωρίζουμε ότι την πρώτη χρονιά μπορούσαμε να κερδίσουμε περισσότερα, αλλά με αυτό το Scudetto έχουμε εκπληρώσει τους εαυτούς μας.

Διασκεδάσαμε και παίξαμε πολύ καλά. Σήμερα η ατμόσφαιρα ήταν συγκλονιστική, ήταν 90 λεπτά γιορτής. Οι οπαδοί έπρεπε να πανηγυρίσουν μαζί μας. Όλοι οι παίκτες μας ανέβασαν στην κορυφή, φάνηκε και η σοβαρότητα της ομάδας σήμερα με αυτή τη νίκη. Σήμερα μιλάω κι αυτό πρέπει να ξεκαθαρίσει ποιος είναι ο Σιμόνε Ιντσάγκι, γιατί ήθελε να βάλει το επιτελείο του στην πρώτη γραμμή. Συνεργαζόμαστε πολλά χρόνια και είμαστε ένα ενωμένο και έμπειρο τιμ.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε να πάμε πολύ καλά στο μέλλον. Φέτος ήταν υπέροχα, τα εύσημα πάνε σίγουρα στα παιδιά. Ο Σιμόνε Ιντσάγκι κράτησε την ομάδα στις δύσκολες στιγμές, σήμερα απολαμβάνουμε περισσότερο αυτό που συνέβη τα τελευταία δύο χρόνια».

Νωρίτερα, το «Τζουζέπε Μεάτσα» φόρεσε τα γιορτινά του και οι οπαδοί έδωσαν το έναυσμα για το μεγάλο πάρτι.

Η Μίλαν έπαιξε στη διαπασών μουσική techno για να καλύψει τους πανηγυρισμούς της Ίντερ (vid)
SERIE A

14:09 - 23.04.2024

Η Μίλαν έπαιξε στη διαπασών μουσική techno για να καλύψει τους πανηγυρισμούς της Ίντερ (vid)

Μετά το τέλος του αγώνα, οι άνθρωποι της Μίλαν μετέδωσαν δυνατή μουσική techno στο γήπεδο για να καλύψουν τους εορτασμούς της Ίντερ, του μεγάλου αντιπάλου τους που στέφθηκε πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Η Ιντερ επικράτησε 2-0 της Τορίνο, για την 34η αγωνιστική της Serie A. Ο Χακάν Τσαλχάνογλου πέτυχε και τα δύο γκολ των «νερατζούρι», στο 56’ και στο 60’ με πέναλτι, αφότου η «γκρανάτα» είχε μείνει με δέκα παίκτες από το 49’, λόγω αποβολής του Ταμέζε.