Επαγγελματικό «διπλό» για τη Λάτσιο - Νίκη με ανατροπή για τη Τζένοα

Επαγγελματικό «διπλό» για τη Λάτσιο - Νίκη με ανατροπή για τη Τζένοα

Δημήτρης Χούπης 21:25 - 22.12.2023 / Ανανεώθηκε: 21:47 - 22.12.2023

Η Λάτσιο επικράτησε εύκολα της Έμπολι εκτός έδρας με 2-0, την ίδια ώρα που η Τζένοα πέρασε με ανατροπή από την έδρα της Σασουόλο την οποία νίκησε με 2-1.

Η Λάτσιο πέρασε από την έδρα της Έμπολι της οποίας επικράτησε με 2-0 για τη 17η αγωνιστική της Serie A

Η ομάδα της Ρώμης άνοιξε το σκορ από τα... αποδυτήρια αφού στο ένατο μόλις λεπτό ο Γκεντουζί έκανε το 1-0. Ο Αιγύπτιος βρέθηκε μόνος του στο ύψος του πέναλτι και με ένα δυνατό σουτ έβαλε το πρώτο γκολ για τους «λατσιάλι». Στη συνέχεια ο ίδιος έφτασε κοντά στο 2-0 αλλά ο Καπρίλ αυτή τη φορά του είπε «όχι». 

Στη συνέχεια η Έμπολι είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, αλλά το σουτ του Μπαστόνι αρχικά χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ το σουτ του Μαλντίνι το έβγαλε ο Προβεντέλ

Στο δεύτερο μέρος συνέχισε να πιέζει αλλά δεν μπόρεσε να βρει το γκολ. Το οποίο όμως το βρήκε η Λάτσιο με τον Τζακάνι ο οποίος με τρεις προσπάθειες έκανε το 2-0 και «κλείδωσε» τη νίκη. 

Σασουόλο - Τζένοα

Η Τζένοα πήρε ένα σπουδαίο διπλό, επικρατώντας με ανατροπή της Σασουόλο με 2-1.

Το πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξαν το σκορ στο 28ο λεπτό. Ο Πιναμοτί μετά από ασίστ του Λοριέντε έδωσε το προβάδισμα στη Σασουόλο. Ωστόσο στο δεύτερο μέρος η Τζένοα έβγαλε αντίδραση και ισοφάρισε με εκτέλεση πέναλτι του Γκούντμουνσον

Κριστιάνο και Γιουβέντους πλησιάζουν στο τέλος της δικαστικής τους διαμάχης
SERIE A

11:47 - 20.12.2023

Κριστιάνο και Γιουβέντους πλησιάζουν στο τέλος της δικαστικής τους διαμάχης

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και οι δικηγόροι της Γιουβέντους θα δώσουν την καταληκτική τους δήλωση σήμερα (20/12) σε μια δικαστική μάχη που βλέπουν τον Πορτογάλο επιθετικό να ζητάει 19,5 εκατομμύρια ευρώ για εκκρεμείς μισθούς.

Στο 87' ο Εκουμπάν ολοκλήρωσε την ανατροπή και έδωσε τη νίκη στην ομάδα της Γένοβας. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ 

 Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ