Η Μπολόνια πέτυχε τεράστια νίκη επί της Τορίνο και φουλάρει για Ευρώπη

Η Μπολόνια πέτυχε τεράστια νίκη επί της Τορίνο και φουλάρει για Ευρώπη

Κώστας Τσιακλής 23:48 - 27.11.2023 / Ανανεώθηκε: 23:55 - 27.11.2023

Η Μπολόνια λύγισε 2-0 εντός έδρας την Τορίνο.

Σπουδαία εντός έδρας νίκη πέτυχε η Μπολόνια στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 13ης αγωνιστικής στη Serie A.

Οι «ροσομπλού» λύγισαν 2-0 την Τορίνο κι ανέβηκαν στην πέμπτη θέση, παρέα με τη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο. Μπορούν πλέον να ονειρεύονται με την πορεία τους κι ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Μπολόνια πέτυχε και τα δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 56’ ο Φαμπιάν αφού πέρασε και τον γκολκίπερ από πλάγια αριστερά πέτυχε το 1-0 και το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 92’ ο Ζίρκζε.

Με την άμυνά τους να δουλεύει γι΄ άλλη μια φορά εξαιρετικά (παθητικό 10 γκολ), οι γηπεδούχοι πρόσθεσαν ακόμα τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους. Με την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους στο «Ρενάτο Νταλ΄Αρα», όπου τρέχουν αήττητο σερί έξι αγώνων (5-1-0) είναι λογικά να κάνουν όνειρα για την Ευρώπη.

Νωρίτερα, δύο φορές βρέθηκε πίσω στο σκορ στο «Μπεντεγκόντι» η Βερόνα, ωστόσο, κατάφερε να ισοφαρίσει και να σώσει την παρτίδα απέναντι στη Λέτσε με το τελικό 2-2.

Οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη, ώστε να πάρουν βαθμολογική ανάσα, αλλά έφυγαν από τον αγωνιστικό χώρο με τον ένα βαθμό η καθεμία και έτσι παραμένουν χαμηλά.

Η πρώην πορνοστάρ, Μία Καλίφα, πόζαρε με τη φανέλα της Μίλαν και ένα εσώρουχο και οι ροσονέρι της απάντησαν
SERIE A

17:02 - 19.11.2023

Η πρώην πορνοστάρ, Μία Καλίφα, πόζαρε με τη φανέλα της Μίλαν και ένα εσώρουχο και οι ροσονέρι της απάντησαν

Οπαδός της Μίλαν φαίνεται πως είναι η διάσημη πρώην πορνοστάρ, Μία Καλίφα η οποία προκάλεσε... ζάλη με την αποκαλυπτική της φωτογράφιση. Η ίδια εμφανίστηκε με τη φανέλα των «ροσονέρι» και ένα εσώρουχο, με την ομάδα της Serie A να την αποθεώνει.

Η Βερόνα έχει έντεκα αγωνιστικές χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-3-8) με την τελευταία στις 26 Αυγούστου επί της Ρόμα με 2-1, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν να γευτούν τη χαρά της νίκης για εννέα ματς (0-4-5), ενώ έφεραν το δεύτερο σερί 2-2, αφού προηγήθηκε αυτό με τη Μίλαν.