Έχασε την ευκαιρία να τελειώσει το Champions League η Γιουβέντους, έμεινε όρθια στο ντέρμπι η Μίλαν

Έχασε την ευκαιρία να τελειώσει το Champions League η Γιουβέντους, έμεινε όρθια στο ντέρμπι η Μίλαν

Sportal newsroom 20:59 - 27.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:10 - 27.04.2024

Η Γιουβέντους και η Μίλαν ήρθαν ισόπαλες 0-0 στο ντέρμπι της 34ης αγωνιστικής της Serie A.

Η Γιουβέντους υποδέχθηκε τη Μίλαν στο ντέρμπι της 34ης αγωνιστικής της Serie A.

Σε ένα μέτριο ποιοτικά ματς, η «Μεγάλη Κυρία» ήρθε ισόπαλη 0-0 με τους «ροσονέρι», έχασε την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά και να κυνηγήσει τη δεύτερη θέση, αλλά και να την αυξήσει παράλληλα από τους διώκτες της, ώστε να σιγουρέψει το εισιτήριο για το Champions League.

Αν και μόνο με… αυτοκτονία θα το χάσει.

Οι γηπεδούχοι, λοιπόν, είχαν μικρή υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του ματς χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να σημειώσουν ένα τέρμα στο ντέρμπι κόντρα σε μία Μίλαν που είδε την περασμένη αγωνιστική να πανηγυρίζει εναντίον της η Ιντερ το 20ό της πρωτάθλημα.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ντέρμπι ήταν στο 45’, όταν ο Σπορτιέλο απέκρουσε τη χαμηλή εκτέλεση φάουλ του Βλάχοβιτς. Στο 50’ ο Ιταλός γκολκίπερ είχε πάλι τη λύση για τη Μίλαν, όταν πρώτα απέκρουσε το μακρινό σουτ του Κόστιτς και στην εξέλιξη νίκησε τον Ντανίλο.

Στο 66’ απείλησε η Μίλαν με τον Λόφτους Τσικ και κατόπιν πήρε τη σκυτάλη η Γιουβέντους. Στο 86’ ο από λάθος του Σπορτέλο η μπάλα στρώθηκε στον Ραμπιό, αλλά ο Τιό έδιωξε στη γραμμή και στις καθυστερήσεις έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι η κεφαλιά του Μίλικ. Έτσι, η Μίλαν παραμένει και το φαβορί για τη δεύτερη θέση.

Νωρίτερα, δραματικό φινάλε είχε η αναμέτρηση Λέτσε - Μόντσα. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 92' με τον Κρστοβιτς, αλλά η Μόντσα πήρε τον βαθμό με το πέναλτι του Πεσίνα στο 96', ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Για τη Μόντσα ήταν βασικός ο Κυριακόπουλος και έπαιξε σε όλο το ματς σε ρόλο αριστερού μπακ.