Η τρομερή Μπολόνια του σκόρερ Λυκογιάννη κάνει σχέδια για το Champions League και η Σαλερνιτάνα του Μανωλά για τη Serie B (vid)

Η τρομερή Μπολόνια του σκόρερ Λυκογιάννη κάνει σχέδια για το Champions League και η Σαλερνιτάνα του Μανωλά για τη Serie B (vid)

Γιώργος Σακελλαρίου 17:18 - 01.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:21 - 01.04.2024

Η Μπολόνια με τον Λυκογιάννη ισοπέδωσε 3-0 τη Σαλερνιτάνα του Μανωλά, η οποία βυθίζεται στη βαθμολογία.

Η απίθανη Μπολόνια είναι έτοιμη να παίξει στο Champions League.

Η τρομερή ομάδα του Τιάγκο Μότα, έκανε ένα ακόμη βήμα για την εξασφάλιση της συμμετοχής της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αφού διέλυσε 3-0 την ουραγό Σαλερνιτάνα στο «Ρενάτο Νταλ’ Αρα», σε αναμέτρηση για την 30η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Τα γκολ του Ορσολίνι στο 14’ και του Σελεμέκερς στο 44’ έβαλαν τις βάσεις από το πρώτο ημίχρονο για τη νίκη των «ροσομπλού».

Ο Μπάμπης Λυκογιάννης, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο, διαμόρφωσε το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις, σημειώνοντας το δεύτερο φετινό του τέρμα. Συγκεκριμένα, στο 92’ έκανε την πάσα, χωρίς να κοιτάει, κινήθηκε στην περιοχή για να την ξαναπάρει και με πλασέ από το ύψος του πέναλτι, με το κακό του πόδι, το δεξί, σημείωσε το 3-0.

Η ομάδα του Τιάγκο Μότα, όχι μόνο εδραιώθηκε στην τέταρτη θέση, αλλά μείωσε σε δύο βαθμούς τη διαφορά της από την τρίτη Γιουβέντους.

Για την καταδικασμένη σε υποβιβασμό Σαλερνιτάνα, ο Κώστας Μανωλάς ήταν βασικός και αντικαταστάθηκε στο 83’ από τον Τζερόμ Μπόατενγκ, ενώ ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης έμεινε στον πάγκο.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης