Συνεχίζεται η «βεντέτα»: Παλαίμαχος της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μίλαν τα «έχωσε» ξανά στον Λεάο κι αυτός έδωσε με «κλόουν»

Συνεχίζεται η «βεντέτα»: Παλαίμαχος της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μίλαν τα «έχωσε» ξανά στον Λεάο κι αυτός έδωσε με «κλόουν»

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:04 - 08.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:05 - 08.04.2024

Ο Ραφαέλ Λεάο δέχθηκε την κριτική του Κασάνο και απάντησε με ιμότζι «κλόουν». Την ίδια απάντηση έδωσε και πέρσι σε ανάλογη κριτική.

Ο Αντόνιο Κασάνο, πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, της Μίλαν, της Ιντερ και της Ρόμα, επιτέθηκε στον Πορτογάλο άσο των «ροσονέρι», τον Ραφαέλ Λεάο.

Ο Κασάνο τον περιέγραψε ως «κανονικό παίκτη που πιστεύει ότι είναι φαινόμενο», ένα σχόλιο που προκάλεσε την απάντηση του Πορτογάλου διεθνούς άσου.

Πάντα επικριτικός για τον νεαρό Πορτογάλο εξτρέμ, λοιπόν, ο Κασάνο παρέμεινε σταθερός στις πεποιθήσεις του παρά το καλό διάστημα που έχει ο Λεάο, με 3 γκολ και μία ασίστ στα τρία τελευταία παιχνίδια του.

«Στο παρελθόν ήσουν λίγο σκληρός με τον Λεάο. Είπες ότι είναι “καπνός”, έχεις αλλάξει γνώμη;”, ήταν η ερώτηση προς τον Κασάνο στην εκπομπή «La Domenica Sportiva», στο τηλεοπτικό δίκτυο Rai 2. Κι αυτό γιατί και πριν λίγους μήνες ο Κασάνο εξαπέλυσε πυρά για τον Λεάο.

Η απάντηση του παλαίμαχου παίκτη ήταν η εξής: «Φυσικά και όχι. Βλέπω πώς πέρυσι ο Ράσφορντ σημείωσε 26 γκολ και είχε ένα υπέροχο πρωτάθλημα. Ήρθε ο Κβαρατσχέλια κι έκανε σούπερ χρονιά. Ο Φόντεν είναι ένα χρόνο νεότερος κι έχει ήδη 21 γκολ και 10 ασίστ φέτος. Τι μιλάμε;».

Ο Κασάνο συνέχισε την κριτική του: «Το πρόβλημα είναι ότι πιστεύει πως είναι φαινόμενο και υπάρχουν άνθρωποι που συμφωνούν μαζί του.

Είναι ένας καλός παίκτης που έχει μεγάλη φυσική δύναμη. Παίκτες, όμως, όπως οι Κακά, Ρουί Κόστα σήμερα πόσο θα έπρεπε να κοστίζουν;

Ο Λεάο ζήτησε πολλά χρήματα και του τα έδωσαν, αξίζει τώρα 120, 130 ή 140 εκατομμύρια; Για τι πράγμα μιλάμε; Είναι ένας κανονικός παίκτης που έχει σωματική δύναμη».

Οι δηλώσεις του Κασάνο έγιναν viral στα κοινωνικά δίκτυα κι ο Λεάο απάντησε παραθέτοντας το βίντεο στον επίσημο λογαριασμό του στο «Χ» και δημοσίευσε 7 emoticons με το πρόσωπο ενός κλόουν.

Το ίδιο είχε πράξει στην κριτική του Κασάνο ο Λεάο τον περασμένο Οκτώβριο. Παρέθεσε το βίντεο κι έβαλε κλόουν και γέλια…