Η αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Ζαφείρη που άνοιξε το δρόμο για την ανατροπή-πρόκρισης της Σλάβια Πράγας (vid)

Χρήστος Ζαφείρης

i

©glomex

Η αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Ζαφείρη που άνοιξε το δρόμο για την ανατροπή-πρόκρισης της Σλάβια Πράγας (vid)

Κώστας Τσιακλής 09:28 - 01.12.2023

Ο Χρήστος Ζαφείρης σκόραρε με υπέροχη εκτέλεση φάουλ και συνέβαλε στα μέγιστα ώστε η Σλάβια Πράγας να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Η Σέριφ αντιμετώπισε τη Σλάβια Πράγας για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. 

Σε ένα θεαματικό παιχνίδι, αυτοί που πήραν τη νίκη ήταν τελικά οι Τσέχοι που επικράτησαν με 2-3. Το αποτέλεσμα αυτό ήταν αρκετό ώστε να διατηρήσει τη Σλάβια Πράγας στην κορυφή του 7ου ομίλου και να της δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Αυτό που μένει να κάνουν οι «πρωτευουσιάνοι» είναι να νικήσουν εντός έδρας τη Σερβέτ και εξασφαλίσουν την πρωτιά και την απευθείας πρόκριση στους «16». Υπό προϋποθέσεις μπορούν να το πετύχουν και με ισοπαλία, όμως αυτό θα εξαρτηθεί και από το αποτέλεσμα της Ρόμα με τη Σέριφ. 

Από τα χωράφια της Αγγλίας στα νοκ-άουτ της Ευρώπης η Μπράιτον μέσα σε λίγα χρόνια (vid)
EUROPA LEAGUE

09:21 - 01.12.2023

Από τα χωράφια της Αγγλίας στα νοκ-άουτ της Ευρώπης η Μπράιτον μέσα σε λίγα χρόνια (vid)

Η Μπράιτον εξασφάλισε το εισιτήριο για τους «16» του Europa League και συνεχίζει να ζει το όνειρό της στην Ευρώπη. Ολα αυτά λίγα χρόνια αφότου αγωνιζόταν στην τρίτη κατηγορία της Αγγλίας.

Δίχτυα βρήκε και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο και ο Χρήστος Ζαφείρης. Ο 20χρονος άσος σκόραρε με ωραία  απευθείας εκτέλεση στο 78' και ισοφάρισε σε 2-2 για τη Σλάβια. Μάλιστα αυτό ήταν το 3ο φετινό του γκολ και 4ο συνολικά με τη φανέλα των Τσέχων. Δείτε το γκολ του Χρήστου Ζαφείρη: 

Για την ιστορία, η Σλάβια Πράγας προηγήθηκε με 0-1 στο 19' με τον Τζουρέσκα. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου η Σέριφ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Τοβάρ. Οι Μολδαβοί έφτασαν στην ανατροπή στο 56' με τον Μπέκελι όμως η Σλάβια έπραξε το ίδιο με τα τέρματα του Ζαφείρη στο 78' και του Τιτζανί στο 90+5'.