Σεβίλλη για το περιστατικό με τον Οκάμπος: «Ο παίκτης μας έγινε θύμα άσεμνης κίνησης από οπαδό»

Σεβίλλη για το περιστατικό με τον Οκάμπος: «Ο παίκτης μας έγινε θύμα άσεμνης κίνησης από οπαδό»

Δημήτρης Χούπης 16:57 - 06.02.2024

Η Σεβίλλη με ανακοίνωση καταδίκασε το περιστατικό με τον Οκάμπος, όπου ένας οπαδός της Ράγιο Βαγιεκάνο του ακούμπησε τα οπίσθια με το δάχτυλό του.

Το παιχνίδι της Σεβίλλης με τη Ράγιο Βαγιεκάνο, όπου ένας οπαδός της δεύτερης ακούμπησε με το δάχτυλό του, τα οπίσθια του Οκάμπος. Συγκεκριμένα την ώρα που ο παίκτης της ομάδας της Ανδαλουσίας πήγε να εκτελέσει ένα πλάγιο, ο οπαδός της Ράγιο προέβη σε αυτή την απρεπή κίνηση, με τον Οκάμπος να γυρνάει να τον κοιτάει, αλλά να μη δίνει περαιτέρω συνέχεια. 

Η Σεβίλλη λοιπόν έβγαλε ανακοίνωση για το συμβάν, λέγοντας ότι ο ποδοσφαιριστής της έπεσε θύμα μιας απαράδεκτης κίνησης, ενώ τόνισε ότι έχει ήδη αναφέρει το περιστατικό στη La Liga

«Ο Λούκας Οκάμπος έπεσε "θύμα" μιας άσεμνης και ακατάλληλης συμπεριφοράς από έναν οπαδό των γηπεδούχων. Ελπίζουμε ότι θα ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα που καταγράφονται στους κανονισμούς, για να αποφευχθεί η επανάληψη μιας τέτοιες συμπεριφοράς σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου. Το συμβάν το έχουμε ήδη αναφέρει στη La Liga», αναφέρεται στην ανακοίνωση. 

Την ίδια ώρα η ομάδα της Μαδρίτης καταδίκασε επίσης το συμβάν και τόνισε ότι έχουν ξεκινήσει οι έρευνες για να βρεθεί ο δράστης και να τον τιμωρήσουν καταλλήλως. 

«Η Ράγιο Βαγιεκάνο έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του οπαδού έτσι ώστε, αν είναι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας, να ληφθούν τα κατάλληλα πειθαρχικά μέτρα σύμφωνα με τους εσωτερικούς κανονισμούς», αναφέρεται επίσης στην ανακοίνωση της Ράγιο.