«Σίλβιο η Μόντσα είναι μαζί σου»: Το μήνυμα συμπαράστασης των οπαδών της ομάδας προς τον Μπερλουσκόνι
i

©print screen

«Σίλβιο η Μόντσα είναι μαζί σου»: Το μήνυμα συμπαράστασης των οπαδών της ομάδας προς τον Μπερλουσκόνι

Sportal newsroom 12:30 - 07.04.2023 / Ανανεώθηκε: 12:30 - 07.04.2023

Μήνυμα συμπαράστασης στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι έδωσαν οι οπαδοί της Μόντσα έξω από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται ο Ιταλός ιδιοκτήτης της ομάδας.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται στην εντατική με προβλήματα υγείας. Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας και ιδιοκτήτης της Μίλαν αντιμετωπίζει προβλήματα στο αναπνευστικό, παρόλα αυτά όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα η κατάστασή του είναι σοβαρή, αλλά σταθερή.

Ο αδερφός του μάλιστα δήλωσε αισιόδοξα ότι ο Σίλβιο θα τα καταφέρει ξανά λέγοντας: «Ο Σίλβιο είναι βράχος, η κατάστασή του είναι σταθερή. Θα τα καταφέρει και αυτή την φορά».

Ο Ιταλός υπουργός εξωτερικών ,Αντόνιο Ταγιάνι,  από τη πλευρά του υποστήριξε ότι τα νέα από την πορεία της υγείας του είναι ενθαρρυντικά, καθώς αντιδρά στη θεραπεία του: «Τα νέα είναι ενθαρρυντικά, αντιδρά στην θεραπεία. Ελπίζω να αναρρώσει το συντομότερο δυνατό».

Οι οπαδοί της Μόντσα λοιπόν αποφάσισαν να δείξουν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης προς τον πρόεδρο της ομάδας τους. Έτσι έγραψαν ένα πανό το οποίο το κρέμασαν έξω από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται ο Μπερλουσκόνι: «Πάμε Σίλβιο, η Μόντσα είναι μαζί σου», έγραφε το πανό.