Σιώπης και Μπακασέτας έκαναν την Τραπεζούντα... Μπουένος Άιρες για τον Μέσι (vid)
i

Μπακασέτας και Σιώπης/ printscreen

Σιώπης και Μπακασέτας έκαναν την Τραπεζούντα... Μπουένος Άιρες για τον Μέσι (vid)

O Μανώλης Σιώπης και ο Τάσος Μπακασέτας πανηγύρισαν έξαλλα την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από τον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του.

Εκατοντάδες άνθρωποι ανά τον κόσμο πανηγύρισαν την κατάκτηση του Μουντιάλ 2022 από την Αργεντινή. Ανάμεσα σε αυτούς ο Μανώλης Σιώπης και ο Τάσος Μπακασέτας. Οι δύο Έλληνας διεθνείς της Τραμπζονσπόρ συγκεντρώθηκαν σε ένα σπίτι μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους προκειμένου να παρακολουθήσουν τον 22ο τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα στην Αργεντινή και τη Γαλλία

Η Αργεντινή μετά από ένα συγκλονιστικό ματς κατάφερε να αναδειχθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια για τρίτη φορά στην ιστορία της. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Μανώλης Σιώπης και ο Τάσος Μπακασέτας πανηγύριζαν σαν τρελοί που το βαρύτιμο τρόπαιο επιτέλους κατέληξε στα χέρια του Λιονέλ Μέσι. Ειδικά, ο 28χρονος μέσος «τρελάθηκε» και ξεκίνησε να χοροπηδά πάνω στους καναπέδες, να αγκαλιάζει τους συμπαίκτες του και να λέει και μερικά... γαλλικά. 

Δείτε το βίντεο με τους πανηγυρισμούς των δύο Ελλήνων ποδοσφαιριστών που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της στα social media η Τραμπζονσπόρ: