Επος! Οπαδός της Τράμπζονσπορ φώναζε τα ονόματα της εθνικής Ελλάδας του 2004 στον Σιώπη (vid)
i

Μανώλης Σιώπης/PrtScr

Επος! Οπαδός της Τράμπζονσπορ φώναζε τα ονόματα της εθνικής Ελλάδας του 2004 στον Σιώπη (vid)

Κώστας Τόπας 12:12 - 14.01.2023 / Ανανεώθηκε: 12:12 - 14.01.2023

Εκπληκτος έμεινε ο Μανώλης Σιώπης όταν άκουσε έναν Τούρκο οπαδό της Τράμπζονσπορ να φωνάζει ρυθμικά την ενδεκάδα της εθνικής μας ομάδας που κατάφερε να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2004.

Το έπος της εθνικής μας ομάδας το 2004 συγκλόνισε την Ευρώπη και όχι μόνο. Πέρασαν σχεδόν 19 χρόνια από ‘κείνο το αλησμόνητο βράδυ της 4ης Ιουλίου 2004, που βρήκε ένα ανθρώπινο κουβάρι -23 ποδοσφαιριστές, έναν προπονητή και τον βοηθό του- να πανηγυρίζει τη μεγαλύτερη έκπληξη στα χρονικά των ομαδικών σπορ. 

Το έπος της εθνικής ομάδας παραμένει αξέχαστο. Οχι μόνο για τους Έλληνες αλλά όπως φαίνεται και για τους... Τούρκους. Ενας οπαδός της Τράμπζονσπορ, ξάφνιασε τον Μανώλη Σιώπη τον οποίο πέτυχε σε προπόνηση της τουρκικής ομάδας, όταν ξεκίνησε να φωνάζει ρυθμικά την ενδεκάδα της «γαλανόλευκης» που κατάφερε να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2004.

@61saatcom

Siopis çok şaşırdı

♬ orijinal ses - 61saat

«Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Καψής, Φύσσας, Δέλλας, Μπασινάς, Ζαγοράκης, Γιαννακόπουλος, Καραγκούνης, Χαριστέας. Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ελλάδα», φώναξε μεταξύ άλλων ο οπαδός της Τράμπζονσπορ, με τον Μανώλη Σιώπη να μένει έκπληκτος με τις φοβερές του γνώσεις.