«Προσφέρει 4,5 εκατ. για Σκάρπα η Ατλέτικο Μινέιρο»

Ο Γκουστάβο Σκάρπα

i

© Intime

«Προσφέρει 4,5 εκατ. για Σκάρπα η Ατλέτικο Μινέιρο»

Γιάννης Λιβανός • 14:32 - 19.12.2023

Στα 4,5 εκατ. ευρώ η πρόταση της Ατλέτικο Μινέιρο στη Νότιγχαμ για τον Γκουστάβο Σκάρπα, σύμφωνα με δημοσίευμα ρεπόρτερ από τη Βραζιλία.

Βραζιλιάνος ρεπόρτερ αναφέρει ότι ο Ατλέτικο Μινέιρο προσφέρει στη Νότιγχαμ Φόρεστ 4,5 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον Γκουστάβο Σκάρπα.

Ο 29 χρονος παίκτης δεν έχει καταφέρει να «πιάσει» στον Ολυμπιακό, στον οποίο είναι δανεικός από το καλοκαίρι, ενώ και η συνεισφορά του μέχρι στιγμής στους «ερυθρόλευκους» χαρακτηρίζεται  τουλάχιστον πενιχρή. 

Η αποχώρηση του από το λιμάνι του Πειραιά, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και ο έγκυρος Βραζιλιάνος ρεπόρτερ Βενέ Καζαγκράντε, που αριθμεί 921 χιλιάδες ακολούθους στο Twitter, αποκάλυψε τη δελεαστική πρόταση της Ατλέτικο Μινέιρο, η οποία προσφέρει περισσότερα χρήματα από τη Φλαμένγκο.

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο ότι ο Σκάρπα έχει να αγωνιστεί  με τη φανέλα του Ολυμπιακού από το μάτς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης πριν από έναν μήνα (12/11/2023), ενώ με τον δαφνοστεφανωμένο στο στήθος έχει καταγράψει μόλις 11 συμμετοχές χωρίς κάποιο γκολ ή ασίστ, ενώ δεσμεύεται με τη Νότιγχαμ με συμβόλαιο μέχρι το 2026.