Σκληρή αυτοκριτική για την εικόνα της Άρσεναλ από τον Αρτέτα

Μικέλ Αρτέτα

i

©Intime

Σκληρή αυτοκριτική για την εικόνα της Άρσεναλ από τον Αρτέτα

Ο Μικέλ Αρτέτα μίλησε μετά την ήττα της Άρσεναλ κόντρα στη Φούλαμ (2-1), τονίζοντας πως ήταν το χειρότερο παιχνίδι της ομάδας του αυτή τη σεζόν.

Σε… εφιάλτη εξελίχθηκε για την Άρσεναλ το εορταστικό πρόγραμμα της Premier League. Μετά την εντός έδρας ήττα της Τετάρτης (28/12) από τη Γουέστ Χαμ, οι «κανονιέρηδες» έχασαν παραμονές της Πρωτοχρονιάς (31/12) και στο «Κρέιβεν Κότατζ» από τη Φούλαμ με 2-1. 

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα απώλεσε έτσι πολύτιμο έδαφος στη μάχη του τίτλου, υποχωρώντας στην τέταρτη θέση της κατάταξης, χάνοντας την ευκαιρία να περάσει στην κορυφή (στο -2 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, έχοντας όμως ματς περισσότερο από την ομάδα του Κλοπ). 

Οι «κανονιέρηδες» δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν το γρήγορο προβάδισμα που πήραν στο 5ο λεπτό με τον Σάκα, καθώς οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 29΄ με τον Ραούλ Χιμένες και ολοκλήρωσαν την ανατροπή με γκολ του Ντε Κόρντοβα-Ριντ στο 59΄. 

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Μικέλ Αρτέτα μίλησε με σκληρά λόγια για την απόδοση της ομάδας του, ενώ τόνισε πως ήταν μία χαμένη ευκαιρία για να πάει η Άρσεναλ στη κορυφή της βαθμολογίας. 

«Ήταν το χειρότερο παιχνίδι μας στη σεζόν. Ήμασταν απρόσεκτοι με τη μπάλα, δεν ήμασταν αρκετά καλοί, Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε. Είχαμε την ευκαιρία να πάμε κορυφή 31 Δεκεμβρίου και τώρα μείναμε με ένα άσχημο αίσθημα, αυτό είναι το ποδόσφαιρο», δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός.