Σοκάρει η δικηγόρος του θύματος στη δίκη του Ντάνι Άλβες: «Της χορήγησαν θεραπεία, γιατί δε χρησιμοποιούσε προφυλακτικό»
i

Ντάνι Άλβες/ ©Intime

Σοκάρει η δικηγόρος του θύματος στη δίκη του Ντάνι Άλβες: «Της χορήγησαν θεραπεία, γιατί δε χρησιμοποιούσε προφυλακτικό»

Sportal newsroom 12:59 - 26.01.2023

Σοκάρει η δικηγόρος του θύματος στη δίκη του Ντάνι Άλβες, ο οποίος ανέφερε ότι επειδή δε χρησιμοποίησε προφυλακτικό ο Βραζιλιάνος, χορηγήθηκε θεραπεία στη κοπέλα.

Η δίκη του Ντάνι Άλβες για τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση συνεχίζεται με τη δικηγόρο του θύματος, να κάνει σοβαρές αποκαλύψεις. Συγκεκριμένα η Έστερ Γκαρσία Λόπες υποστήριξε ότι στη κοπέλα χορηγείται θεραπεία για τυχόν μόλυνση που μπορεί να έχει υποστεί, καθώς ο Βραζιλιάνος φαίνεται ότι εκείνο το βράδυ δεν χρησιμοποιούσε προφυλακτικό.

Επίσης ανέφερε ότι η κοπέλα από την ημέρα που έγινε η αποκάλυψη δε μπορεί να κοιμηθεί. Μέχρι και αγωγή της δίνουν, αλλά ούτε αυτό έχει αποτέλεσμα. Όπως είναι λογικό λαμβάνει και ψυχολογική υποστήριξη από ειδικό άνθρωπο για αυτές τις περιπτώσεις.

Τέλος η δικηγόρος του θύματος σχολίασε ότι ήταν σημαντικό που έφυγε με ασθενοφόρο απευθείας για το νοσοκομείο, καθώς δεν έπλυνε το εσώρουχό της και κάπως έτσι το dna έμεινει εκεί. 

«Λαμβάνει ψυχολογική υποστήρικη από έναν δημόσιο λειτουργό που ειδικεύεται σε θύματα εγκλημάτων βίας. Το νοσοκομείο την έβαλε να κάνει μία πλήρη θεραπεία με σκοπό να θεραπευθεί οποιαδήποτε μόλυνση ή ασθένεια θα μπορούσε να προκύψει εξαιτίας του γεγονότος πως εκείνος δεν χρησιμοποίησε προφυλακτικό. Αυτή επίσης λαμβάνει μία φαρμακευτική θεραπεία με αγχολυτικά για να μπορέσει να κοιμηθεί, αλλά μου είπε πως δεν έχει καταφέρει να κοιμηθεί από την μέρα που έγινε η αποκαλύψη του θέματος.

Ευτυχώς, έφυγε από την ντίσκο με το ασθενοφόρο και πήγε κατευθείαν στην κεντρική μονάδα σεξουαλικών επιθέσεων. Έτσι, σε αντίθεση με τα περισσότερα θύματα, που πλένουν τα εσώρουχά τους από ντροπή, εκείνη δεν είχε το χρόνο να σκεφτεί κάτι τέτοιο. Την συμβούλεψαν γρήγορα, όσο τα στοιχεία ήταν ακόμα εκεί», ήταν τα λόγια της δικηγόρου.