«Ο Σωκράτης μπορεί να ξανασμίξει με τον Τούχελ στην Μπάγερν»

Σωκράτης Παπασταθόπουλος & Τόμας Τούχελ

i

©Photo by TF-Images/Getty Images/Ideal Images

«Ο Σωκράτης μπορεί να ξανασμίξει με τον Τούχελ στην Μπάγερν»

Sportal newsroom 14:44 - 13.10.2023 / Ανανεώθηκε: 15:25 - 13.10.2023

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη Γερμανία, η Μπάγερν Μονάχου εξετάζει την περίπτωση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας της.

Όπως αναφέρει η «Bild», η Μπάγερν Μονάχου μπορεί να βάλει στο στόχαστρο τον πρώην αμυντικό της Άρσεναλ, της Μπορούσια Ντόρτμουντ και του Ολυμπιακού, μεταξύ άλλων, Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Με τους τραυματισμούς να έχουν ταλαιπωρήσει την πίσω γραμμή του Τόμας Τούχελ τις τελευταίες εβδομάδες, οι Βαυαροί είναι στο κυνήγι για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Ενώ μια κίνηση για τον Ζερόμ Μπόατενγκ απέτυχε λόγω της κριτικής των οπαδών, μια άλλη επιλογή σέντερ μπακ έχει εντοπιστεί από την Μπάγερν Μονάχου, αυτή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός είναι ελεύθερος από τότε που έφυγε από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι και πρόσφατα απέρριψε μια μεταγραφή στη Ρεάλ Μπέτις, σύμφωνα με τους Γερμανούς. Παρά το γεγονός ότι οι διαπραγματεύσεις είχαν προχωρήσει αρκετά με την ισπανική πλευρά, ο «Sokratis» αναφέρεται ότι δεν πείστηκε από τους Ισπανούς.

Ως εκ τούτου, η Μπάγερν είναι ελεύθερη να κάνει μια κίνηση για τον 35χρονο, ο οποίος έχει μια θετική σχέση με τον Τούχελ που εκτείνεται πίσω από την εποχή τους στη Ντόρτμουντ. Ωστόσο, δεν έχει γίνει ακόμη καμία προσέγγιση από τους πρωταθλητές Γερμανίας.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη (12/10) οι Γερμανοί είχαν αναφέρει ξανά το όνομα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου για την Μπάγερν Μονάχου, με την έγκυρη «Bild» αυτή τη φορά να δίνει νέα στοιχεία γύρω από την υπόθεση.