«Ο Σωκράτης θα μπορούσε να παίξει στην Μπάγερν Μονάχου»

O Σωκράτης Παπασταθόπουλος

i

© Intime

«Ο Σωκράτης θα μπορούσε να παίξει στην Μπάγερν Μονάχου»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:44 - 12.10.2023

Ανάμεσα στους παίκτες που θα μπορούσαν να αγωνιστούν στην Μπάγερν Μονάχου συμπεριλήφθηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, σύμφωνα με αφιέρωμα της «Ruhr24».

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος παραμένει χωρίς ομάδα μέχρι και σήμερα, μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι. Ο ίδιος φαίνεται πως βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τη Ρεάλ Μπέτις, οι οποίες ωστόσο «ναυάγησαν». Τη λύση για το μέλλον του φαίνεται πως βρήκε η ιστοσελίδα «Ruhr24», σε ένα εκτενές αφιέρωμα που έκανε αναφορικά με την άμυνα της Μπάγερν Μονάχου.

Πιο αναλυτικά, οι Βαυαροί βρίσκονται σε αναζήτηση ποδοσφαιριστών για το κέντρο της άμυνάς τους και ανάμεσα στα ονόματα που ακούγονται είναι και αυτό του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Η ίδια ιστοσελίδα, μάλιστα, φαίνεται πως θεωρεί ιδανική την περίπτωση του Έλληνα αμυντικού, για τα μετόπισθεν του γερμανικού κλαμπ.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε η ιστοσελίδα της Γερμανίας: 

«Στο παιχνίδι για τα μπακ της Μπάγερν Μονάχου βρίσκονται τέσσερα ονόματα, σύμφωνα με τo Sky Sports. Ο Σκόρνταν Μουστάφι, ο Αλαμί Τουρέ, ο Φιλ Τζόουνς και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο τελευταίος έχει μείνει χωρίς σύλλογο από το καλοκαίρι. Ο Σωκράτης θα μπορούσε να ενταχθεί στην Μπάγερν Μονάχου. 

Ο ίδιος και ο Τούχελ γνωρίζονται ήδη από την κοινή τους περίοδο στο Ντόρτμουντ, αφού συνεργάστηκαν την περίοδο 2015-2017. Ο Σωκράτης μετακόμισε από τη Βέρντερ Βρέμης στην BVB το 2013 και πήρε μεταγραφή στην Άρσεναλ το 2018. Ο Έλληνας πιο πρόσφατα έπαιξε στον Ολυμπιακό Πειραιώς στην πατρίδα του».