Ομάρ: Το «διαβατήριο» για Σολμπάκεν

Ομάρ - Σολμπάκεν

i

© Intime

Ομάρ: Το «διαβατήριο» για Σολμπάκεν

Διονύσης Βερβελές 11:45 - 08.09.2023 / Ανανεώθηκε: 11:47 - 08.09.2023

Ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού και η επικοινωνία τους πριν πει το «ναι» ο Νορβηγός.

Τα γενέθλιά του είχε την Πέμπτη ο Όλα Σολμπάκεν. Ο Νορβηγός άσος, δέχθηκε τις ευχές των ανθρώπων του Ολυμπιακού και όχι μόνο. Είναι ένα από τα πρόσωπα που θα απασχολήσουν στο επόμενο διάστημα, καθώς ακόμη δεν έχει αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό. Ήταν και αυτός, από τις τελευταίες μεταγραφές των Πειραιωτών, που έκαναν τα πάντα για να τον πείσουν να ενταχθεί στην οικογένεια των «ερυθρολεύκων».

Για να συμβεί αυτό, όμως, έγιναν αρκετά. Του εξήγησαν το πρότζεκτ οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, υπήρχε μια πλήρη ενημέρωση, ωστόσο «διαβατήριο» υπήρξε και η περίπτωση του Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, είχε επικοινωνήσει εκείνες τις ημέρες με τον Σολμπάκεν και του είχε πει τα καλύτερα για τους «ερυθρόλευκους». Για την παρουσία του στην Ελλάδα, πόσο αγαπήθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού. Ο Ομάρ μάλιστα, «έψησε» τον Σολμπάκεν που όταν ήρθε στην Ελλάδα, μετέφερε και τα καλά λόγια του πρώην μπακ του Ολυμπιακού και πόσο πολύ τον βοήθησαν για να πάρει την τελική του απόφαση.

Ένα από τα πράγματα που είπε ο Ομάρ στον Σολμπάκεν άλλωστε, είναι ότι εδώ θα τον βοηθήσει πολύ και το στυλ του Ολυμπιακού, που στα περισσότερα παιχνίδια έχει κατοχή της μπάλας, δημιουργεί φάσεις και σκοράρει. Και αυτό, ήταν το στυλ που έκανε τον Σολμπάκεν να ξεχωρίσει και στην Μπόντο Γκλιμτ. Άλλωστε, τις ατάκες του Ομάρ, τις «φωτογράφησε» ουσιαστικά με τη συνέντευξη που παραχώρησε στους συμπατριώτες του, στο πλαίσιο των υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας της Νορβηγίας.

Τώρα ο Μαρτίνεθ θα περιμένει την επιστροφή του, θα μιλήσει μαζί του και ακολούθως θα αποφασίσει πότε θα του δώσει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Υπάρχουν δύο ματς ξεχωριστής σημασίας βλέπετε, πρώτα με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια για το πρωτάθλημα και μετά με την Φράιμπουργκ στο Καραϊσκάκη, για τους ομίλους του Europa League.