Οπαδοί της Σοσιεδάδ έγιναν μέλη της Μπενφίκα για τον μεταξύ τους αγώνα, αλλά οι Πορτογάλοι τους... τσάκωσαν

Οπαδοί της Σοσιεδάδ έγιναν μέλη της Μπενφίκα για τον μεταξύ τους αγώνα, αλλά οι Πορτογάλοι τους... τσάκωσαν

Δημήτρης Χούπης 09:30 - 19.10.2023

Οι οπαδοί της Σοσιεδάδ έδειξαν γιατί είναι... τρελοί αφού αποφάσισαν να γίνουν μέλη της Μπενφίκα προκειμένου να πάρουν εισιτήρια για το παιχνίδι με τους Πορτογάλους στο Da Luz την ερχόμενη Τρίτη.

Η Σοσιεδάδ θα ταξιδέψει στην Πορτογαλία για να αντιμετωπίσει την Μπενφίκα στο Da Luz για την τρίτη αγωνιστική του Champions League. Η ομάδα από το Σαν Σεμπαστιάν έχει τέσσερις βαθμούς στον όμιλό της, αφού την πρώτη αγωνιστική είχε φέρει ισοπαλία 1-1 με την Ίντερ και στη δεύτερη επικράτησε με άνεση της Σάλτσμπουργκ με 2-0 στην Αυστρία. 

Κάπως έτσι την τρίτη αγωνιστική θα παίξει ξανά εκτός έδρας, αλλά αυτή τη φορά θα ταξιδέψει κάπου πιο κοντά, στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στη Λισαβόνα. Μαζί της όπως είναι λογικό θα έχουν και τους φιλάθλους της, μερικοί εκ των οποίων είχαν μια «τρελή» ιδέα για να βρεθούν στο γήπεδο. 

Συγκεκριμένα η ισπανική ομάδα ενημέρωσε πως όλα τα εισιτήρια που είχε εξασφαλίσει, εξαντλήθηκαν, με αποτέλεσμα ορισμένοι που ήθελαν να πάνε, να μείνουν στην... απ' έξω. Κάπως έτσι περίπου 100 οπαδοί αποφάσισαν να γίνουν μέλη της Μπενφίκα για το παιχνίδι

Η Μπαρτσελόνα χρωστάει πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ για τις μεταγραφές της περασμένης σεζόν!
LA LIGA

16:12 - 10.10.2023

Η Μπαρτσελόνα χρωστάει πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ για τις μεταγραφές της περασμένης σεζόν!

Τα προβλήματα στην Μπαρτσελόνα δεν «λένε» να τελειώσουν, αφού όπως προκύπτει από ρεπορτάζ της ισπανικής «Sport», οι «Μπλαουγκράνα» έχουν να αποπληρώσουν μια τεράστια οφειλή της τάξης των 207 εκατομμυρίων ευρώ για τις μεταγραφές των προηγούμενων ετών.

Μάλιστα έδωσαν 20 ευρώ για ετήσια συνδρομή κι άλλα τριάντα για το εισιτήριο. Ωστόσο δεν πήγαν και τόσο καλά τα πράγματα γι' αυτούς τους εκατό φιλάθλους. Καθώς οι Πορτογάλοι τους κατάλαβαν και τους ακύρωσαν τα εισιτήρια του αγώνα. 

Όπως αναφέρουν μάλιστα ισπανικά Μέσα, οι εκατό φίλοι της βάσκικης ομάδας πήραν πίσω μόνο τα λεφτά του εισιτηρίου, αφού η Μπενφίκα δεν τους επέστρεψε πίσω το ποσό που έδωσαν για την ετήσια συνδρομή.