Η απάντηση του Στάριτζ για τις κατηγορίες και το ένταλμα σύλληψης που βγήκε εις βάρος του (pic)

Ντάνιελ Στάριτζ

Η απάντηση του Στάριτζ για τις κατηγορίες και το ένταλμα σύλληψης που βγήκε εις βάρος του (pic)

Κώστας Τσιακλής 17:06 - 14.10.2023 / Ανανεώθηκε: 17:07 - 14.10.2023

Ο Ντάνιελ Στάριτζ αρνείται τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει σχετικά με τη μη πληρωμή του άντρα που είχε βρει τον σκύλο του που είχε χαθεί στο Λος Άντζελες.

Ο Ντάνιελ Στάριτζ ανοίχτηκε για πρώτη φορά σχετικά με τον σάλο που ξέσπασε γύρω από το όνομα του. 

Τις προηγούμενες μέρες είχε γίνει γνωστό μια μήνυση που έκανε ο Φόστερ Ουάσινγκτον στον Στάριτζ. Ο συγκεκριμένος άντρας κατηγορεί τον Άγγλο πως δεν τον πλήρωσε τα χρήματα που ο ίδιος είχε υποσχεθεί ε όποιον έβρισκε το σκύλο του που χάθηκε στο Λος Άντζελες. Η υπόθεση έφτασε στο δικαστήριο, το οποίο επέβαλε στον Στάριτζ να πληρώσει στον Ουάσινγκτον το ποσό των 30.000 δολαρίων.

Ο Στάριτζ δεν πλήρωσε προς το παρόν και έτσι εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του. Μετά από αυτήν την εξέλιξη ο 34χρονος κοινοποίησε story και ισχυρίζεται πως είχε πληρώσει κανονικά τον άντρα που βρήκε την Λούτσι ενώ κάνει λόγο πως δεν γνώριζε για την εκδίκαση του δικαστηρίου (δύο φορές δεν παρευρέθηκε) αφού τα νομικά έγγραφα στάλθηκαν στο Λος Άντζελες.

«Τα νέα χθες ήταν η πρώτη φορά που η οικογένειά μου και εγώ ακούσαμε ότι κάποιος συνεχίζει να προσπαθεί να πάρει χρήματα από εμένα, μετά την κλοπή του σκύλου της οικογένειάς μου, Λούτσι, που συνέβη πριν από 4 χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι εγώ προσωπικά πλήρωσα μια ανταμοιβή στο νεαρό αγόρι που τον βρήκε. Ήταν ευχαριστημένος με την ανταμοιβή, όπως και η οικογένειά μου και εγώ που πήραμε τον Λούτσι στο σπίτι. Στο άτομο που ζητά πληρωμή δεν οφείλονται χρήματα, πλήρωσα ήδη το νεαρό αγόρι που βρήκε την Λούτσι.

Δεν ήξερα καν για την εκδίκαση του δικαστηρίου. Τα νομικά έγγραφα στάλθηκαν στο ακίνητο της Air Bnb που είχαμε αφήσει εντός 24 ωρών από τη διάρρηξη. Ως εκ τούτου, δεν είχα την ευκαιρία να εκπροσωπήσω σωστά τον εαυτό μου σε σχέση με αυτούς τους ψευδείς ισχυρισμούς. Με αυτά τα λόγια, έχω δώσει τώρα οδηγίες στους δικηγόρους της Καλιφόρνια να ασχοληθούν με τα θέματα για λογαριασμό μου. Είμαι βέβαιος ότι αυτό θα επιλυθεί γρήγορα προς όφελός μου και θα τερματιστεί οριστικά ο κερδοσκοπικός ισχυρισμός», ανέφερε χαρακτηριστικά.