Σάλος στη Ρουμανία με επίθεση του Μπεκάλι σε διαιτήτρια - «Όλα καταρρέουν όταν μία γυναίκα κρίνει τους άντρες, θα τρελαθούμε όλοι»

Σάλος στη Ρουμανία με επίθεση του Μπεκάλι σε διαιτήτρια - «Όλα καταρρέουν όταν μία γυναίκα κρίνει τους άντρες, θα τρελαθούμε όλοι»

Γιώργος Σακελλαρίου 17:00 - 26.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:31 - 26.02.2024

Ο ισχυρός άνδρας της Στεάουα Τζίτζι Μπεκάλι προκάλεσε ξανά χαμό στη Ρουμανία με διαιτήτρια στο VAR.

Η Στεάουα νίκησε 3-2 την Κυριακή εντός έδρας τη Μποτοσάνι για την 27η αγωνιστική του ρουμάνικου πρωταθλήματος και βρίσκεται στο +10 από την Κλουζ του Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Στο συγκεκριμένο ματς, όμως, η Στεάουα είχε δύο αποβολές και ο πρόεδρος του συλλόγου Τζίτζι Μπεκάλι επιτέθηκε στην γυναίκα διαιτητή Κριστίνα Τρανταφίρ, η οποία ήταν στο VAR.

Οι δηλώσεις του προκάλεσαν σάλο στη Ρουμανία. Ο ίδιος, άλλωστε, ο οποίος είναι εκκεντρικός κι αναμένεται να του επιβληθεί πρόστιμο για όσα είπε για την Τρανταφίρ. Ο Μπεκάλι έχει αποδείξει ότι δεν τον απασχολεί τι θα πουν οι υπόλοιποι και προκάλεσε πάλι ντόρο. Γιατί τα έβαλε και με την Τρανταφίρ στο VAR; Διότι κάλεσε τον ξένο διαιτητή Μπούσι ν’ αλλάξει αποφάσεις στο γήπεδο τρεις φορές. Δύο κόντρα στους γηπεδούχους, όταν κι αποβλήθηκε ο δεξιός μπακ Αντβί και ο μέσος Ολάρου και μία για την Μποτοσάνι, όπου αποβλήθηκε ο επιθετικός Καπρόφ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπεκάλι: «Μου αρέσει πολύ ο διαιτητής Μπούσι. Είναι εξαιρετικός. Μπορείτε να δείτε στο πρόσωπό του ότι είναι καλός. Θα κάνει σπουδαία καριέρα και ο Θεός θα τον βοηθήσει. Δεν φταίει αυτός. Η γυναίκα στο δωμάτιο VAR φταίει. Αν και δεν είμαι θυμωμένος μαζί της, επειδή είναι “αδερφή” μου, κοινωνεί στην εκκλησία που πηγαίνω κι εγώ. Δεν θυμώνω με ανθρώπους με τους οποίους μοιράζομαι την πίστη μου, αλλά μπορώ να τους δώσω συμβουλές. Θέλει ο Θεός να εκπληρώσει αυτό που αναζητά στην εκκλησία; Της προτείνω να σταματήσει να κρίνει τους άντρες. Έτσι θα τη βοηθήσει ο Θεός στις ευχές της.

Ο διαιτητής διαχειρίστηκε καλά τον αγώνα, αλλά η γυναίκα από την αίθουσα VAR του πρότεινε να δείξει κόκκινη κάρτα. Ακόμα και ο Μπούσι αναρωτήθηκε: “Είσαι τρελή;”», υποστήριξε ο Μπεκάλι, αν και η ομοσπονδία το διαψεύδει αυτό.

Να κρίνουν οι γυναίκες τις γυναίκες και οι άνδρες τους άνδρες! Αλλιώς θα τρελαθούμε όλοι! Πώς μπορεί μια γυναίκα να εξουσιάζει έναν άντρα όταν παίρνει αποφάσεις; Αυτή, η καημένη, δεν αντιλαμβάνεται ότι δεν της επιτρέπεται να επέμβει σε κάποιες καταστάσεις. Δεν θέλω να την προσβάλλω, αγαπώ τις γυναίκες, τις δικές μου μέχρι θανάτου.

Σεξιστικό σχόλιο του Μπεκάλι για την διαιτητή Ντεμετρέσκου: «Σφύριζε με τα β@@@ά έξω»
REST OF THE WORLD

20:13 - 06.05.2023

Σεξιστικό σχόλιο του Μπεκάλι για την διαιτητή Ντεμετρέσκου: «Σφύριζε με τα β@@@ά έξω»

Ένα σχόλιο του, ιδιόρρυθμου, Τζίτζι Μπεκάλι στάθηκε αφορμή για να βρεθεί και πάλι ο ίδιος στο επίκεντρο της προσοχής, αφού αυτό αφορούσε το... στήθος της Ιουλιάνας Ντεμετρέσκου, που διευθύνει αγώνες στη Ρουμανία.

Όλα καταρρέουν όταν μια γυναίκα κρίνει τους άντρες. Αν λοιπόν είσαι γυναίκα μείνε σπίτι! Θα δείτε τι κάνει ο κόσμος με την ισότητα των φύλων. Όλα θα καταστραφούν. Την επόμενη φορά που η Χριστίνα θα κληθεί να κρίνει τους άνδρες, θα πρέπει να πει “Όχι”».