Στο -2 από τη Ρεάλ η Ατλέτικο Μαδρίτης, οξυγόνο για Εσπανιόλ και νέα ζόρια για τη Βαλένθια

Εύκολη νίκη για την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στο -2 από τη Ρεάλ η Ατλέτικο Μαδρίτης, οξυγόνο για Εσπανιόλ και νέα ζόρια για τη Βαλένθια

Sportal newsroom 00:02 - 01.05.2023 / Ανανεώθηκε: 00:05 - 01.05.2023

Η Ατλέτικο Μαδρίτης διέλυσε τη Βαγιαδολίδ, ενώ με νίκες συνέχισαν Βιγιαρεάλ, Εσπανιόλ, Κάντιθ.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε περίπατο στην έδρα της Βαγιαδολίδ σε αναμέτρηση στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε διέλυσε με 5-2 την αντίπαλό της και μείωσε ξανά τη διαφορά από τη συμπολίτισσσά της και δεύτερη Ρεάλ Μαδρίδης στους δύο βαθμούς.

Με γκολ των Μολίνα στο 20’, Χιμένες στο 24’ και Μοράτα στο 38’ η Ατλέτικο προηγήθηκε 0-3. Η Βαγιαδολίδ αντεπιτέθηκε και μείωσε με πέναλτι του Λάριν στο 42’ και του Εσκουντέρο στο 74’, αλλά η Ατλέτικο δεν έδωσε άλλα δικαιώματα.

Με αυτογκόλ του Φερνάντεζ στο 86' έγινε το 2-4 και στο 93’ ο Ντεπάι υπέγραψε το τελικό 2-5.

Στην Ελλάδα τον αποθεώσαμε, στη La Liga τον κράζουν: Έξαλλος με τον Ντελ Θέρο Γκράντε ο Πελεγκρίνι
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:58 - 30.04.2023

Στην Ελλάδα τον αποθεώσαμε, στη La Liga τον κράζουν: Έξαλλος με τον Ντελ Θέρο Γκράντε ο Πελεγκρίνι

Ο Κάρλος Ντελ Θέρο Γκράντε αποθεώθηκε από το Ελληνικό κοινό με τη διαιτησία του στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει και στην La Liga αφού ο προπονητής της Ρεάλ Μπέτις, Μανουέλ Πελεγκρίνι ήταν έξαλλος με τις αποφάσεις του Ισπανού στο παιχνίδι κόντρα στη Μπαρτσελόνα (4-0).

Η Βιγιαρεάλ λύγισε επίσης με 3-1 εντός έδρας τη Θέλτα και συνεχίζει να βρίσκεται στο κυνήγι της Σοσιεδάδ για ένα εισιτήριο στο Champions League της νέας περιόδου. Ο Τζάκσον μόλις στο 2’ άνοιξε το σκορ και ο ίδιος παίκτης στο 12’ έκανε το 2-0. Η Θέλτα μείωσε στο 29’ με τον Λάρσεν και ο Τεράτς διαμόρφωσε στο 70’ το τελικό 3-1.

Η Εσπανιόλ με πέναλτι του Χοσελού στο 38’ νίκησε 1-0 εντός έδρας τη Χετάφε σε ένα ματς εξαιρετικά κρίσιμο για την παραμονή.

Νέα ζόρια για τη Βαλένθια, η οποία ηττήθηκε εκτός έδρας με 2-1 από την Κάντιθ. Ο Εσκαλάντε στο 39’ έκανε το 1-0, ο Σέρχι Γκουαρδιόλα έκανε το 2-0 στο 46’ και η Βαλένθια απλά μείωσε στο 51’ με τον Λίνο, αλλά δεν κατάφερε να φύγει με βαθμό από την έδρα της Κάντιθ κι έτσι παραμένει κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, ενώ οι γηπεδούχοι έκαναν άλμα για τη σωτηρία τους.