Η ΑΕΚ Β' με Αραούχο «έριξε» τον Απόλλωνα Πόντου - Ο Δαρέλας έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ Β'
i

©intime

Η ΑΕΚ Β' με Αραούχο «έριξε» τον Απόλλωνα Πόντου - Ο Δαρέλας έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ Β'

Δημήτρης Χούπης 17:20 - 29.02.2024

Με τον Αραούχο να σκοράρει η ΑΕΚ Β' επικράτησε με 4-0 του Απόλλωνα Πόντου, ο οποίος υποβιβάστηκε και μαθηματικά. Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ Β' νίκησε με 1-0 την Κοζάνη χάρη στην εκτέλεση πέναλτι του Δαρέλα.

Η ΑΕΚ Β΄ με τον Σέρχιο Αραούχο στη βασική ενδεκάδα επικράτησε με 4-0 του Απόλλωνα Πόντου για την εξ αναβολής 21η αγωνιστική της Super League 2. Με αυτή την ήττα η ομάδα της Καλαμαριάς υποβιβάστηκε και μαθηματικά στη Γ' Εθνική.

Ο Αργεντινός, που αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο, άνοιξε το σκορ για την Ένωση στο 36'. Πριν το τέλος του ημιχρόνου η ομάδα του Νίκου Κούστα είχε «κλειδώσει» την υπόθεση νίκη χάρη στο γκολ του Ραντόνια στο 43ο λεπτό. Ο Χριστόπουλος στο 84' έκανε το 3-0 και ο Σκόνδρας διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Οι ενδεκάδες:

ΑΕΚ Β' (Κούστας): Γκίνης, Ρόκσον, Χρυσόπουλος, Ραντόνια, Κανελλόπουλος (77′ Πήλιος), Σαμπανάτζοβιτς, Φοφανά (46′ Ρουκουνάκης), Μαχαίρας (64′ Σκόνδρας), Κάτσικας (46′ Τζούντα Γκαρσία), Αραούχο, Θεοδωρίδης (64′ Χριστόπουλος)

Απόλλων Πόντου (Καλί – Καλαϊτζίδης): Κίναλης, Καλογέρης, Ντιαλόσι, Ζαπουνίδης (20′ Μαρτίνεζ), Αμαραντίδης, Φλένσμποργκ, Μουμίν, Λαμπίρης, Ακένα (75′ Μπούμπας), Αγκουάδο (20′ Ίννος), Σαχόλλι

ΠΑΟΚ Β' - ΚΟΖΑΝΗ

Στο άλλο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ Β' νίκησε πιο δύσκολα την Κοζάνη με 1-0. Το μοναδικό γκολ του αγώνα το έβαλε ο Αργύρης Δαρέλας από τα έντεκα βήματα στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης. Κάπως έτσι η ομάδα της Θεσσαλονίκης παραμένει κοντά στα playoffs, αφού είναι στην 6η θέση, στο -1 από την ΑΕΚ Β'.

Οι ενδεκάδες:

ΠΑΟΚ Β' (Αλεξιάδης): Μπαλωμένος, Φίλων, Τασιούρας, Κωττάς (44′ Σνάουτσνερ), Παντεκίδης, Τσοπούρογλου, Γιαξής, Σπυράκος, Γκούμας (62′ Σαποβάλοφ), Δαρέλας, Κανίς (62′ Νινούα)

Κοζάνη (Διγκόζης): Μπογκάντοβιτς, Πάνος, Τάτσης, Σουλιώτης, Ίτσιος, Παπαδόπουλος Ι., Κούφας (46′ Γιάκος), Σιατραβάνης (66′ Ποζατζίδης), Καλλέργης, Μαξίμοβιτς, Γραμμένος