Απίθανο: Θέμα στη Marca o Ουάρντα!

Αμρ Ουάρντα

i

©Intime

Απίθανο: Θέμα στη Marca o Ουάρντα!

Sportal newsroom 22:41 - 21.09.2023 / Ανανεώθηκε: 22:45 - 21.09.2023

Θέμα συζήτησης στην ισπανική «Marca» έγινε ο Αμρ Ουάρντα, κυρίως για το γεγονός ότι απασχόλησε αρκετές ομάδες το περασμένο καλοκαίρι και ήταν ο πρωταγωνιστής σε... περίεργες μεταγραφικές καταστάσεις.

Η ισπανική εφημερίδα ανέφερε πως ο Ουάρντα, για ένα διάστημα θεωρούνταν «ο Σαλάχ των φτωχών», λόγω της ομοιότητας τους στα μαλλιά, αλλά και της εξαιρετικής απόδοσης του Αιγύπτιου στο Copa Africa του 2017.

Ο Ουάρντα αποβλήθηκε από την εθνική ομάδα το 2019, μετά από κατηγορίες εις βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση, με τον Μο Σαλάχ να δηλώνει τότε: «Οι γυναίκες πρέπει να αντιμετωπίζονται με απόλυτο σεβασμό. Όχι σημαίνει όχι. Έτσι είναι και πρέπει να παραμείνει ιερό... αλλά πιστεύω επίσης ότι πολλοί που κάνουν λάθη μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο και δεν πρέπει να στέλνονται απευθείας στη λαιμητόμο. που είναι η πιο εύκολη διέξοδος».

Ο πρώην ποδοσφαιριστής των ΠΑΟΚ και Ατρομήτου βρίσκεται και πάλι στην επικαιρότητα, καθώς την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε σε δύο διαφορετικές ομάδες της Κύπρου, στην Ανόρθωση και στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Το καλοκαίρι του ωστόσο, ήταν ακόμα πιο επεισοδιακό. Στις 12 Αυγούστου υπέγραψε στην Κασαμπλάνκα, ωστόσο 12 μέρες αργότερα έσπασε το συμβόλαιο του για προσωπικούς λόγους όπως δήλωσε.

Την ίδια μέρα, ήταν προγραμματισμένο να ταξιδέψει στην Κύπρο για λογαριασμό της Δόξας Κατωκοπιάς. Παρόλα αυτά αυτό δεν έγινε ποτέ, καθώς είχε απαγόρευση εισόδου από τη χώρα.

Έπειτα προέκυψε το σκάνδαλο με την «υπογραφή - φάντασμα» του Αιγύπτιου στην Εστεγκάλ, με τον πρόεδρο της ιρανικής ομάδας Αλί Χατίρ να καταγγέλει ότι ο ιδιοκτήτης της Δόξας και ατζέντης του Ουάρντα, να τον αγοράσει για 140.000 ευρώ και να τον πουλήσει για 250.000.

Το «σίριαλ» του Ουάρντα έλαβε τέλος στις 20 Σεπτεμβρίου, όταν και υπέγραψε στην Φάρκο, μονοετές συμβόλαιο.