Η σύζυγος του Τιάγκο Σίλβα απολογήθηκε για το ξέσπασμα κατά του Ποτσετίνο

Μπέλε Σίλβα & Τιάγκο Σίλβα

Η σύζυγος του Τιάγκο Σίλβα απολογήθηκε για το ξέσπασμα κατά του Ποτσετίνο

Πάνος Κορομηλάς • 20:32 - 07.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 23.05.2024

Η σύζυγος του Τιάγκο Σίλβα απολογήθηκε για την «επίθεση» που έκανε στον προπονητή της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, μέσα από το twitter.

Σάλος είχε προκληθεί στην Αγγλία, μετά την έκρηξη της συζύγου του Τιάγκο Σίλβα, κατά του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Μετά την τελευταία ήττα της Τσέλσι από τη Γούλβς, η σύζυγος του Βραζιλιάνου στόπερ άφησε αιχμές για την αντικατάσταση του προπονητή, μέσα από μια ανάρτηση στο twitter.

«Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε. Αν περιμένετε άλλο θα είναι πολύ αργά…» έγραψε χαρακτηριστικά. 

Μετά τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα όμως, η Belle Silva, «χτύπησε» ξανά με νέα ανάρτηση, θέλοντας να απολογηθεί για αυτή της την κίνηση.

«Συγγνώμη που το προσωπικό μου ξέσπασμα σαν παθιασμένη οπαδός της Τσέλσι προκάλεσε τέτοιο αντίκτυπο. Είμαι παθιασμένη με την ομάδα, τρελαίνομαι στις νίκες και στενοχωριέμαι στις ήττες. Όλοι θέλουμε το ίδιο πράγμα, μια ομάδα που θα νικά, πάμε Τσέλσι».

Η Τσέλσι πάντως συνεχίζει να βρίσκεται σε περίοδο αγωνιστικής κρίσης, μετρώντας τρία διαδοχικά ματς χωρίς νίκη. Έχει συγκεντρώσει 31 βαθμούς και βρίσκεται στην 11η θέση της Premier League. Ο Ποτσετίνο πάντως παραμένει αισιόδοξος, έχει την εμπιστοσύνη της διοίκησης και ζήτησε την υπομονή του κόσμου:

«Πρόκειται για τη δημιουργία μιας ομάδας, το χτίσιμο μιας ομάδας είναι πραγματικά σημαντικό. Είναι σαν να χτίζεις ένα σπίτι. Πρέπει να είσαι σίγουρος για όλα τα βήματα που κάνεις. Αν κάνεις ένα λάθος, αφού φέρεις έναν ωραίο καναπέ και έπιπλα, το σπίτι αρχίζει να κινείται και... πέφτει. Ελάτε!

Δεν θέλω να πω ότι τίποτα δεν είναι λάθος, αλλά πάντα χρειαζόμαστε χρόνο και χτίζουμε από το μηδέν. Μερικές φορές φαίνεται ότι προχωράς μπροστά αλλά μερικές φορές πρέπει να γυρίσεις πίσω γιατί φαίνεται ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα. Πάντα χρειάζεται χρόνος. Κοιτάξτε τα έργα της Μάντσεστερ Σίτι ή της Λίβερπουλ. Είναι πάντα θέμα χρόνου, είναι θέμα χρόνου και πολύ ξεκάθαρης ηγεσίας όπως οι Πεπ και Κλοπ.

Πρέπει να δημιουργήσουμε μια καλή σχέση με τους οπαδούς. Οι οπαδοί πρέπει να καταλάβουν ότι τώρα πηγαίνεις στο Στάμφορντ Μπριτζ και είναι μια διαφορετική Τσέλσι, ένα διαφορετικό πρότζεκτ, διαφορετικά τα πάντα. Δεν έχει να κάνει με την ποιότητα. Δεν μπορούμε να κατηγορούμε τους παίκτες επειδή δεν αποδίδουν. Σκεφτόμαστε κάθε μέρα και κάθε ώρα που περνάμε εδώ Μερικές φορές είναι πνευματικό. Δεν είναι σωματικό, δεν είναι ποιοτικό - πρέπει να νιώσουν την αυτοπεποίθηση, πρέπει να βρουν την εμπιστοσύνη, πρέπει να βρουν τη θέση τους».