Τα μεταγραφικά σχέδια της Μπαρτσελόνα για την «ανακατασκευή» της ομάδας

Πανηγυρισμοί παικτών Μπαρτσελόνα

i

©Photo by Angel Martinez/Getty Images/Ideal Images

Τα μεταγραφικά σχέδια της Μπαρτσελόνα για την «ανακατασκευή» της ομάδας

Θάνος Λυμπερόπουλος • 11:17 - 02.05.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Αν κι η Μπαρτσελόνα φλερτάρει με το πρώτο της πρωτάθλημα απ' το 2019, φαίνεται πως θέλει να κάνει αρκετές νέες προσθήκες στην ομάδα με μία από αυτές να είναι κι ο Λιονέλ Μέσι.

Ενώ η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να σηκώσει το πρωτάθλημα της LaLiga, οι διευθυντές των «μπλαουγκράνα», έχουν αρχίσει ήδη να ρίχνουν σχέδια στο τραπέζι για την επόμενη χρονιά, αποσκοπώντας σε μια κατάκτηση ευρωπαϊκού τίτλου μιας κι ο τελευταίος ήρθε το 2015.

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Ματέου Αλεμάνι, υποσχέθηκε στους φίλους της ομάδας ένα ενδιαφέρον καλοκαίρι, καθώς αυτός κι οι συνεργάτες του εργάζονται για τη βελτίωση του συλλόγου.

Μία μεταγραφή που επιθυμεί να κάνει η Μπαρτσελόνα αλλά την ζητάει κι όλος ο κόσμος του ποδοσφαίρου, είναι αυτή του Λιονέλ Μέσι. Οι μέρες περνάνε κι οι φήμες φουντώνουν όλο και περισσότερο για την επιστροφή του Αργεντίνου σούπερ σταρ στην ομάδα της καρδιάς του.

Η Μπαρτσελόνα εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το ισπανικό πρωτάθλημα σε περίπτωση που τιμωρηθεί για πληρωμές στον αρχιδιαιτητή!
LA LIGA

09:47 - 02.05.2023

Η Μπαρτσελόνα εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το ισπανικό πρωτάθλημα σε περίπτωση που τιμωρηθεί για πληρωμές στον αρχιδιαιτητή!

Στην Μπαρτσελόνα εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν από τη La Liga και να αγωνιστούν μακριά από την Ισπανία, σε περίπτωση που τιμωρηθεί από τις εγχώριες αρχές και από την UEFA για την υπόθεση με τις πληρωμές στον αρχιδιαιτητή.

Ο καταλανικός σύλλογος εργάζεται για αυτή τη μεταγραφή εδώ κι αρκετό καιρό και πιστεύει ότι μπορεί να τα καταφέρει, βαδίζοντας πλήρως στις οικονομικές απαιτήσεις που έχει η La Liga. Δεν έχει γίνει ακόμα κάποια επίσημη προσφορά αλλά οι φήμες μεγαλώνουν μιας κι ο Αργεντίνος δεν έχει ανανεώσει και το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν ακόμα.

Ένας ακόμα παίκτης που ακούγεται ότι θα ενταχθεί στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα, είναι ο κεντρικός αμυντικός της Μπιλμπαό, Ινίγκο Μαρτίνεθ. Αυτή τη στιγμή είναι ο κύριος υποψήφιος για την ενίσχυση της άμυνας και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος απ’ την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε. 

Ένας άλλος παίκτης που θέλει να φέρει ο Τσάβι είναι ο Ιλκάι Γκουντογκάν. Οι «μπλαουγκράνα» δεν έχουν ακόμη κάνει συμφωνία με τον παίκτη, παρόλο που θα μείνει κι αυτός ελεύθερος στο τέλος της σεζόν. Προς το παρόν ο παίκτης, είναι πλήρως συγκεντρωμένος στους τελευταίους μήνες της σεζόν με την Μάντσετσερ Σίτι, κυνηγώντας το «τρεμπλ».

Τσάβι: «Η Μάντσεστερ Σίτι είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, έχει τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο»
PREMIER LEAGUE

16:50 - 01.05.2023

Τσάβι: «Η Μάντσεστερ Σίτι είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, έχει τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάτες χαρακτήρισε τη Μάντσεστερ Σίτι ως την καλύτερη ομάδα στον κόσμο, αλλά επίσης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ενδιαφέρον έχει προκαλέσει για τους διευθυντές της Μπαρτσελόνα κι ο Εζ Άμπντε, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι δανεικός στην Οσασούνα και πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν. Όσον αφορά την ενίσχυση της επίθεσης, υπάρχουν δύο κορυφαίοι υποψήφιοι κι ένας από αυτούς είναι ο Βιτόρ Ρόκε, ο Βραζιλιάνος της Αθλέτικο Παραναένσε που παρακολουθεί εδώ και καιρό η Μπαρτσελόνα. Όμως, δεν είναι ο μόνος ενδιαφερόμενος μνηστήρας. 

Η άλλη επιλογή θα ήταν ο Γιανίκ Καράσκο, με τους «μπλαουγκράνα» να έχουν ήδη οψιόν αγοράς για να υπογράψουν τον Βέλγο έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ, κάτι που είχε διαπραγματευτεί κατά τη μεταγραφή του Αντουάν Γκριεζμάν.