Τα συμβόλαια που λήγουν και οι πρώτες αποφάσεις στον ΠΑΟΚ

Ζοσέ Μπότο-Ράζβαν Λουτσέσκου

i

©intime

Τα συμβόλαια που λήγουν και οι πρώτες αποφάσεις στον ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης 08:35 - 18.04.2023 / Ανανεώθηκε: 08:36 - 18.04.2023

Ο προγραμματισμός του ΠΑΟΚ και οι περιπτώσεις Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κουρτιτς, Μουργκ και όχι μόνο.

Το Sportal.gr σας ενημέρωσε για την τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας στον ΠΑΟΚ. Παρόντες σε αυτή ήταν οι Ιβάν Σαββίδης, Γιώργος Σαββίδης, Ράζβαν Λουτσέσκου και Ζοσέ Μπότο.

Σαφώς ο προπονητής του ΠΑΟΚ έδωσε τις κατευθύνσεις αναφορικά με τις θέσεις και τους ποδοσφαιριστές που ο ίδιος χρειάζεται ενόψει της νέας σεζόν. 

Ωστόσο, εκτός από τις προσθήκες, υπάρχουν και οι παρόντες και το τοπίο πρέπει να ξεκαθαριστεί.

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι τρία από τα συμβόλαια που λήγουν με το τέλος της σεζόν δεν θα ανανεωθούν και οι Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ και Κούρτιτς θα αποτελέσουν παρελθόν για τον ΠΑΟΚ.

Σε εκκρεμότητα βρίσκονται οι υποθέσεις των Ολιβέιρα και Ντάντας, τα συμβόλαια των οποίων επίσης ολοκληρώνονται και ακόμη δεν υπάρχει καμία συμφωνία για ανανέωση, ωστόσο οι υποθέσεις δεν έχουν κλείσει και αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες μέρες.

Επίσης λήγει και το συμβόλαιο του Βιεϊρίνια, ο οποίος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του και η δική του περίπτωση θα εκτιμηθεί σε συνεργασία με τον Λουτσέσκου και την οικογένεια Σαββίδη.

Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Μπράντον Τόμας, τον οποίο ο ΠΑΟΚ μπορεί να κρατήσει για ένα χρόνο ακόμη, δεν υπάρχει καμιά απόφαση και η απόφαση θα παρθεί αφού γίνουν οι υπόλοιπες κινήσεις. Ότι “κυκλοφορεί” τον τελευταίο καιρό για τον Ισπανό, ΔΕΝ ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Υπάρχουν επίσης συμβόλαια που ισχύουν και για την επόμενη σεζόν, αλλά προς το παρόν τίποτα δεν είναι σίγουρο. 

Για τον Μουργκ, ο ΠΑΟΚ θα ψάξει ομάδα να τον παραχωρήσει καθώς είναι φανερό ότι δεν έχει μέλλον στην Τούμπα, ενώ για τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς, όλα θα εξαρτηθούν από το αν αποκτηθεί άλλος τερματοφύλακας.