Τα χρήματα που έχει δώσει ως τώρα ο Αλαφούζος στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για πριμ

Ο Γιάννης Αλαφούζος.

i

© Intime

Τα χρήματα που έχει δώσει ως τώρα ο Αλαφούζος στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για πριμ

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:40 - 10.04.2023 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 10.04.2023

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος έδωσε νέο μπόνους των 500.000 ευρώ για τις νίκες με Άρη και Ολυμπιακό στους ποδοσφαιριστές των «πράσινων». Τα χρήματα που έχει δώσει συνολικά τη φετινή σεζόν ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΠΑΕ.

Ο Παναθηναϊκός θέλει το πρωτάθλημα και το δείχνει. Οι «πράσινοι» επικράτησαν του Ολυμπιακού το βράδυ της Κυριακής (9/4) με 2-0 και ήταν οι μεγάλοι νικητές του ντέρμπι «αιωνίων» στη Λεωφόρο. Έτσι, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα κάνει Πάσχα όντας στην κορυφή του πρωταθλήματος. 

Η νίκη αυτή πέρα από το ότι διατήρησε τον Παναθηναϊκό πρωτοπόρο συνδυάστηκε και με δώρο από τον Γιάννη Αλαφούζο. Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΠΑΕ έδωσε ένα ακόμα πριμ στους ποδοσφαιριστές του. Οι «πράσινοι» ενημερώθηκαν στα αποδυτήρια από στελέχη της διοίκησης πως θα μοιραστούν ως έξτρα πριμ για τις δύο νίκες κόντρα σε Άρη κι Ολυμπιακό το ποσό των 500.000 ευρώ.

Ο Γιάννης Αλαφούζος με αυτό τον τρόπο έδειξε για ακόμη μια φορά πως θέλει πάρα πολύ να κρατά τον τίτλο του πρωταθλητή στο τέλος της σεζόν και επιβραβεύει τους ποδοσφαιριστές του για τις τεράστιες νίκες που έχουν πετύχει και για την προσπάθειά τους όλους αυτούς τους μήνες. 

Αρχικά, το πριμ αφορούσε τετράδες αγώνων και η διοίκηση έδινε 200.000 ευρώ για το 4/4, ενώ αναλόγως την συγκομιδή, διαμορφώνονταν το έξτρα ποσό.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και τη μεγάλη νίκη των «πράσινων» με 2-1 στις 11 Σεπτεμβρίου που τους οδήγησε στο «4Χ4» στην εκκίνηση του εφετινού πρωταθλήματος, ο Γιάννης Αλαφούζος κατέβηκε στα αποδυτήρια των ποδοσφαιριστών του «τριφυλλιού» και τους ανακοίνωσε πως θα μοιραστούν πριμ 200.000 ευρώ για τις τέσσερις σερί νίκες τους στη Super League.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε στο ίδιο τέμπο και έκανε ξανά το 4Χ4. Νίκες με ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΟΚ, Αστέρας Τρίπολης, Λαμία, για τις οποίες οι παίκτες μοιράστηκαν ως μπόνους 200.000 συν 200.000 ευρώ. Ήτοι 400.000 ευρώ.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς συνέχισε το νικηφόρο σερί, καθώς επικράτησε του Άρη εντός και του Βόλου εκτός, όμως αυτό σταμάτησε στο ισόπαλο 1-1 με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο. Παρόλα αυτά, πριν από το ματς με τον Παναιτωλικό, ο Γιάννης Αλαφούζος ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές πως εάν επέστεφαν με το «διπλό» από το Αγρίνιο, η ισοπαλία με τον Ολυμπιακό θα «πιανόταν» ως νίκη και θα λάμβαναν κανονικά άλλες 200.000 ευρώ. Όπως και έγινε. Οι «πράσινοι» επικράτησαν του Παναιτωλικού με 1-0 και πήραν το πριμ που τους είχε υποσχεθεί ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ. 

Έχουμε φθάσει στις 600.000 ευρώ. Οι «πράσινοι» μοιράστηκαν άλλες 100.000 ευρώ επειδή έκλεισαν τον πρώτο γύρο νικηφόρα, καθώς πανηγύρισαν την νίκη με 2-0 επί του Ατρόμητου στη Λεωφόρο. 

Επιπλέον, ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΠΑΕ μοίρασε ένα μικρό ποσό στους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» για την πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet επί του Βόλου. Τέλος, πριν από την έναρξη των playoffs είχε ενημερωθεί όλη η ομάδα που θα έπαιρναν από 200.000 ευρώ για κάθε νίκη απέναντι σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να ήρθε ισόπαλος με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος, ωστόσο το πριμ μοιράστηκε κανονικά. Κάπως έτσι φθάσαμε στο ποσό το οποίο ξεπερνάει τα 1,8 εκατομμύρια ευρώ, αφού μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό οι «πράσινοι» ενημερώθηκαν ότι θα μοιραστούν 500.000 ευρώ για το θρίαμβο κόντρα στους Πειραιώτες αλλά και το «διπλό» στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη.