Το story του Τάισον για τον καλό του φίλο Μαρσέλο (pic)

Τάισον - Μαρσέλο

i

© BeFunky

Το story του Τάισον για τον καλό του φίλο Μαρσέλο (pic)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:44 - 13.05.2023 / Ανανεώθηκε: 10:45 - 13.05.2023

Ο «ασπρόμαυρος» Τάισον ανέβασε ένα story στο Instagram και ευχήθηκε στον πρώην «ερυθρόλευκο» Μαρσέλο για τα γενέθλιά του.

Ο άσος του ΠΑΟΚ, Τάισον Φρέντα θέλησε να ευχηθεί σε έναν πολύ καλό του φίλο για τα γενέθλιά του μέσω του Instagram. Συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό δημοσιοποίησε μία φωτογραφία με τον Μαρσέλο, από μία προπόνηση της Εθνικής Βραζιλίας. Ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού είχε τα γενέθλιά του (12/5) κι έκλεισε τα 35.

Να θυμίσουμε, οι δύο ποδοσφαιριστές αποτέλεσαν μεταγραφικές βόμβες της φετινής σεζόν. Στις 3 Σεπτεμβρίου του 2022, ο Μαρσέλο έφτασε στο Λιμάνι κι ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό, ως μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές του συλλόγου. Ο Βραζιλιάνος μπακ αποτέλεσε θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης όλα τα προηγούμενα χρόνια κι όπως είναι λογικό, η άφιξή του στην Ελλάδα προκάλεσε χαμό.

Μπορεί με την «ερυθρόλευκη» φανέλα να μην απέδωσε τα αναμενόμενα, καθώς πραγματοποίησε μόλις 10 συμμετοχές με απολογισμό τρία γκολ και το πέρασμά του από τον Πειραιά να ήταν σύντομο, όμως δεν παύει να είναι ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στον Ολυμπιακό.

Από την άλλη, στις 14 Ιανουαρίου του 2023, ο ΠΑΟΚ έκανε το δικό του... μπαμ με τον Τάισον. Ο Βραζιλιάνος αποκτήθηκε από τον «Δικέφαλο» με σκοπό να δώσει μία ποιοτική λύση στο σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου. Μπορεί το ντεμπούτο του 35χρνου άσου να ήταν ονειρικό, καθώς σκόραρε στην Τούμπα στις πρώτες του επαφές με την μπάλα στον προημιτελικό με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδας, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. 

Μέχρι στιγμής, ο Τάισον μετράει 17 συμμετοχές με δύο γκολ και τρεις ασίστ σε 763 αγωνιστικά λεπτά, αποτελώντας μία αξιόπιστη λύση για τον Ρουμάνο τεχνικό, χωρίς ωστόσο να κάνει τη μεγάλη διαφορά.

Με αφορμή τα γενέθλια του Μαρσέλο, ο Τάισον ευχήθηκε μέσω των social media στον καλό του φίλο και συμπαίκτη του στην Εθνική Βραζιλίας, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Χρόνια πολλά αδερφέ μου. Σε ευχαριστώ για όλα, σε αγαπώ».