Ποινή δύο αγωνιστικών στον Τάσο Μπακασέτα

Ο Τάσος Μπακασέτας.

i

©intime

Ποινή δύο αγωνιστικών στον Τάσο Μπακασέτα

Ο διεθνής άσος της Τράμπζονσπορ Τάσος Μπακασέτας τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές.

Τιμωρία δύο αγωνιστικών στον Τάσο Μπακασέτα.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Τράμπζονσπορ αποβλήθηκε στο ματς με την Κόνιασπορ, διότι βρήκε άσχημα αντίπαλό του με τις τάπες.

Ο Μπακασέτας, λοιπόν, θα λείψει από τα επόμενα δύο ματς της ομάδας της Τραπεζούντας και συγκεκριμένα στην εντός έδρας αναμέτρηση στις 8 του μήνα με την Ανκαραγκουτσού, όπου αγωνίζεται ο διεθνής πρώην εξτρέμ του Παναθηναϊκού Τάσος Χατζηγιοβάνης και στις 18 Μαϊου δεν θα είναι παρών στο ντέρμπι του πρωταθλήματος με τη Φενέρ στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Μπακασέτας αποβλήθηκε από τον διαιτητή, Τσιχάν Αϊντίν, όταν σε μία διεκδίκηση της μπάλας με τον Σονέρ Ντίκμεν, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής άπλωσε το πόδι του και βρήκε τον αντίπαλο με τις τάπες. Η φάση εξετάστηκε από τον VAR, ο οποίος έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα στον Μπακασέτα. Η μέρα για να συμβεί αυτό ήταν η χειρότερη δυνατή, αφού ο Έλληνας διεθνής φόρεσε τη φανέλα της ομάδας του για 100η φορά, κάτι το οποίο δεν συνδυάστηκε με επιτυχία.

Νωρίτερα, ο συμπαίκτης του στην Τράμπζονσπορ και στην Εθνική Μανώλης Σιώπης είδε κίτρινη κάρτα, ενώ στον αγώνα έπαιζε και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της Κόνιασπορ μέχρι να αντικατασταθεί.

Ο Έλληνας άσος, να θυμίσουμε ότι με ανάρτηση στα social media απολογήθηκε για το σκληρό μαρκάρισμα: «Παίρνω την πλήρη ευθύνη για την ήττα. Απογοήτευσα την ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου σε ένα κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού. Επιπλέον, νοιώθω την ανάγκη να ξεκαθαρίσω ότι δεν είχα καμία πρόθεση να πονέσω κάποιον αντίπαλο μου. Απλά ήθελα να προστατέψω την μπάλα κι έκανα λάθος εκτίμηση. Συγγνώμη».